Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns aktívak! Fantáziáltatok róla vagy meg is éltétek, hogy egy passzívon uralkodjatok minden tekintetben?
Figyelt kérdés
márc. 14. 11:52
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Ehhez olyan passzív is kéne, aki tisztában van vele mit akar és tesz is érte. Elijed a legtöbb már az első alkalom előtt.
2/12 anonim 

válasza:

válasza:Én azt nem szeretem, ha uralkodnak rajtam. De azt szeretem, ha használnak. Főleg, ha ki is vagyok kötve és több aktív van.
3/12 A kérdező kommentje:
Én szeretném...
márc. 14. 13:11
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Engem izgat hogy uralkodjanak felettem, de még sosem volt benn részem
27f
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem sok a sub. pasi, -Én is az vagyok.... "megalázható . sub."
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Engem izgat, hogy ki van kötve és úgy dugom + arcon/ szájba is köpöm egyszer kétszer szex közben.
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Bevállalnám a passziv szerepet.....izgi......
9/12 anonim 

válasza:

válasza:Engem 25 év alatti passzív érdekelne.
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Engem is érdekelne egy vékony, 30 alatti csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Lányok, fantáziáltatok már barátnőről?
Mármint, olyan barátnőtökről, akivel testi kapcsolatotok volt. Vagy lehet, hogy a fantáziálás után meg is történt? 23/B/L
Lányok, fantáziáltatok már arról, hogy beszálltok egy párhoz harmadiknak?
Esetleg több is volt már, mint fantázia? 22L
Lányok, fantáziáltatok már barátnőtökről és a pasijáról?
Ha igen, akkor megtudták valaha, hogy milyen érzéseitek voltak irántuk? 21l/bi
Lányok, fantáziáltatok már kolléganőtökről?
Ha igen, akkor a valóságban is történt közöttetek valami, vagy megmaradt a vágyakozás szintjén? 20L
Lányok, volt már olyan hogy egy párról fantáziáltatok?
Ha igen, akkor fiktív személyekről, celebekről, vagy ismerősökről? 21L/Bi
Előfordult már, hogy lányként egy ismerős (baráti) párról fantáziáltál?
Ha igen, akkor megmaradt a kósza gondolat szintjén, pl. rájuk gondoltál maszturbálás közben? Vagy tudtak róla? Történt is valami közöttetek? 20/L (bi)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!