Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt hogy több nap önmegtartóz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt hogy több nap önmegtartóztatás után élveztetek bele valaki popsijába ?

Figyelt kérdés

ápr. 25. 16:21
 1/3 Erwin76 ***** válasza:
71%
Igen,volt.
ápr. 25. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pnciba jobb.
ápr. 25. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt.
ápr. 26. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Szükséges-e külső vonzalom egy biszexuális partner iránt, ha a közösülés lehetősége hosszú önmegtartóztatás után adódik?

60 éves nős férfi vagyok. Kénytelen vagyok elrejteni a biszexualitásomat. Régóta nem volt orális szexem más férfiakkal... Amikor a feleségem üzleti útra megy, és egyedül maradok, erős vágyat érzek arra, hogy orális szexet végezzek egy férfin, és kénytelen vagyok...

Fiúk. No nut november?

Tudom, sokan hülyeségnek gondolják, de én kíváncsiságból már többször próbáltam végigcsinálni, több-kevesebb sikerrel. :D (Aki nem tudná mi ez, annyi a lényege, hogy novemberben egy hónapon keresztül nem nem élvezhetsz el.. :D ) Érdekel, hogy kinek milyen...

"Kiváncsi hetero"/biszex férfiként csak a sz . pás izgat, de mikor lehetne, mindig beijedek és meggondolom magam. Állítólag az önmegtartóztatás,...

A srác akivel megbeszéltük a dolgot és már többször is az utolsó utáni pillanatban kitaláltam, h inkább mégse... ő azt mondja h az a bajom h túl sokat maszturbálok és ezért nem vagyok felizgulva eléggé hogy legyőzzem a gátlásaimat... és 1-2 hét önmegtartóztatás...

Vajon megbolondulok ha egy honapig nem onkielegitek? :D 22/F

Matol eldontottem hogy egy honapig biztos nem nyulok magamhoz, valaki probalta mar? Mire szamítsak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!