Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sub fiúk, miért gerjedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sub fiúk, miért gerjedtek annyira az alázásra? Milyen alázásra? Kegyetlen vagy inkább engedékeny? Mi a titkos vágyatok?

Figyelt kérdés
ápr. 28. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem az alázás izgat, hanem ha használ. Odalép, benyomja és dug.
ápr. 28. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
87%
Erre nehéz válaszolni, alapvetően szeretném érezni hogy vágynak rám ennek pedig a legerőteljesebb megnyilvánulása ha szex közben ledominálnak. Valahol bizonyára a kontrol elvesztése is szerepet játszik benne, szokatlan így izgalmas és bizonyos szinten izgató a teljes fizikai kitettség egy másik ember számára.
ápr. 28. 13:45
 3/4 anonim ***** válasza:
86%
Engem az izgat hogy a másik dönt rólam és övé a hatalom és csak megyek az árral.
ápr. 28. 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

A miértjét nem tudom, nem is értek a pszichológiai oldalához. Talán a vezetői szerep átadásának egy extrémebb változata, már csak azért is, mert önmagában a kiszolgáltatottság is izgat. A megalázás által úgy érzem / érezhetem hogy lekerül rólam minden felelősség és kényszer. Egyfajta visszavonulás a felelősségteljes életből, de mint mondtam, nem ismerem a konkrét okait. Ezt azért gondolom, mert egyébként az életben pont hogy igyekszek mindig kiállni magamért és igyekszek elérni hogy megbecsüljenek. Tehát a kiszolgáltatottság és megalázás tudatos engedése talán ebből egy kis menekülő, egy olyan kikapcsoló időszak, amikor nem kell ezekkel foglalkoznom :)

Milyen alázásra? Igazából amik taszítanak az a verbális dolgok és az adottságokkal alázás (nem pont sph-ra gondolok, hanem bármilyen adottságra, amiről az ember nem tehet, de része az életnek. Nem vagyok kövér, de mondjuk ilyen a túlsúly említésével alázni valakit, aki aztán ezt a tényt, állapotot átviszi a valós életbe is, ami veszélyes lehet hosszú távon a mentális egészségre.) A verbális alázásról pedig egészen egyszerűen a tudatlanság és tahóság jut eszembe.

Amik kifejezetten izgatnak, azok olyan helyzetek, amikből nem tudok menekülni, vagy túlzóak, tehát önmagukban átlépnek vagy akár csak közelítenek egy határt. Izgatnak (még nem éltem át) olyan helyzetek, amiket valóban kellemetlennek élnék meg. Ezzel megválaszoltam a másik részét is, egyértelmű hogy inkább a kegyetlen vonal vonz, az engedékeny oldalának én a magam részéről nem is látom sok értelmét. Csalódott lennék, ha a másik félnek végül megesne rajtam a szíve.

Nincs nagy titkos vágyam, de mondjuk ez elég top helyen van. Igazából nem kapcsolódik konkrétan szexualitáshoz, de ettől még megalázónak élném meg:

Ketten-hárman kikötöznek és egymást váltva arcon köpnek, amíg a teljes arcom be nincs terítve és nem folyik rólam a cucc. Az elején szerintem még tetszene is, de akkor lenne igazán izgi amikor már nem tudnám kinyitni a szemem, nem tudnám hogyan forduljak el, ők pedig elkezdenének az arcom helyett a fülembe, hajamba, orromba, nyakamra köpni. És itt is csalódott lennék, ha a szenvedésem láttán inkább elengednének, az tetszene ha végigcsinálnák azt az x percet amit előtte megbeszéltünk. De sokfajta alázás izgat, amik többnyire csak fantáziák, és egyébként nem is igazán van tervben megélni őket. Kikapcsolásnak elég, ha fantáziálok róluk :)

26f

ápr. 28. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

A magyar pasik engedékenyebbek meg többet eltürnek?

Nállunk sokkal kevésbé szabad flegmának lennünk lányként mert sokszor szexxel lebüntetnek ha arrogáns vagy flegma vagy nő létedre. Ugy értem hogy nállunk hogy romáknál mármint cigánylány vagyok.

Volt már dolgotok félős csajjal? Hogyan tovább, meddig várjak, mikor nyílik meg és lesz "engedékenyebb"?

Múlt héten voltam kint egy csajjal (első találkozás).Tetszem neki,testbeszéde is ezt jelezte,viszont a csókig nemjutottam el.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!