Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha fiu csinalja szajjal attol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiu csinalja szajjal attol ti is hamarabb elmentek mintha lány?

Figyelt kérdés
Kézzel ugyan ez…
ápr. 28. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
+izgalmi faktor
ápr. 28. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen😀
ápr. 28. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, még nem próbáltam.
ápr. 28. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még sajna fiúval nekem se volt, de lehet így lesz majd.
ápr. 28. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A metélés óta nem élveztem el, de szeretném megtapasztalni, hogy innentől tudnék-e mástól elélvezni úgy mint saját magamtól
ápr. 28. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
ápr. 29. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Van Itt Egy Lány Fanninak hívják és elégé szeret mindenkinek a párkapcsolatába belekeveredni pl hogy ha megtudja hogy egy másik kapcsolatba hamarább...

de képes facebookon olyan üzeneteket irkálni amivel szétválaszt egy fél éves kapcsolatot nekem is és az uncsimnak is bekavart és szeretnék visszavágni de hogyan ? valaki segítsen aki tud mert próbálkoztam már de félresikerült minden

Mit csináljak, hogy hamarabb megjöjjön?

Az lényegtelen, hogy miért kell hamarabb megjönnie! A lényeg, hogy minnél hamarabb. Azt tudom, hogy egyek sokat de még mit tehetnék?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!