Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fekete sráccal szexeltetek már srácok?
Figyelt kérdés
Hol ismerted meg?máj. 18. 12:38
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Igen, Brusszelben volt par dolog egy fekete sraccal is... 😅
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Igen, de mivel aktív vagyok, így én dugtam. Portugáliában voltam, és Grindr-en volt egy angolai srác.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Dániában tengerparton .24 éves volt. Hatalma s szerszáma volt de passzív.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Fekete pákóra gondolsz?
Bele inkább verje az isten a faszát!
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Egy pubban ismertem meg, voltak közös ismerőseink, ő meg észrevette hogy máshogy nézek rá. Szóba elegyedtünk és megmondtam neki hogy le szeretném szopni. Másnap mentem is, nagyon jó volt de folytatás nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Lanyok, volt mar olyan, hogy egy baratnotokkel egyutt szoptatok vagy egyutt szexeltetek ket sraccal? A ferfiak koreben tudom, hogy szokott ilyesmi...
Ha igen akkor valaszoltok ezekre a kerdesekre. Puszta kivancsisagbol teszem fel a kerdest a. A barataitok voltak vagy nem voltatok veluk kapcsolatban b.Egymashoz is ertetek, vagy csak egymas melletti szorakozas volt? c. Izgatott a baratnotok latvanya szex kozben,...
Bi srácok ti hány sráccal szexeltetek eddig?
Na és hány évesek vagytok? Aktívak vagy passzívak?
Szexeltetek/pettingeteltek már együtt rendészetis, vagy akár honvédtisztes sráccal?
Milyen volt? :D Miket csináltatok? Hogy találtatok egymásra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!