Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy lehetne egy megbízható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne egy megbízható jó érett ápolt igényes és egészséges sportos modern szexbarátom!?

Figyelt kérdés
Passzív szűz vagyok és fiatal felnőtt srác.
máj. 18. 18:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy kicsit kuuurva magasan van az a léc???
máj. 18. 19:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem ezek csak természetes emberi igények vágyak uram vagy hölgyem.
máj. 18. 20:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló az hogy énnekem is van izlésem nem vagyok ízlés ficamos és nem egy full echte hajléktalan fedél nélküli emberre vágynék érthető nem értem az én kéréseimen mi az ami kifogásolható halandó emberek vagyunk hadd érezzük jól magunkat!!!
máj. 18. 20:12
 4/14 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok halhatatlan.

És nem tudom mennyi időm van még hátra amúgy sem vagyok teljesen teljes mértékben egészséges meg ki tudja mi történhet akármi bármi történhet.

Én sem élek örökké nem jó mindig depressziózni és szorongani feszélyezettnek és feszültnek lenni.

máj. 18. 20:21
 5/14 anonim ***** válasza:
Hokizz többet! Magaddal, a legjobbal, legszebbel, legokosabbal csinálhatod! (Bocs ha valamelyik jótulajdonságod kihagytam!)
máj. 18. 21:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a jéghokit a jég korongozást köszönöm.
máj. 18. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Álmodozz csak
máj. 21. 18:38
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert miért nekem mér nem lehet egy jó ember társaságom?!
máj. 21. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Mer ronda vagy
máj. 21. 18:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem is láttál honnan tudod? Amúgy meg átlagos emberke vagyok én tisztelt felhasználó.
máj. 22. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egy biszexuális férfi is lehet ápolt igényes és egészséges és sportos modern!?

Én harmincast,negyvenest,ötvenest keresnék aki ápolt igényes és egészséges sportos barátságos és korrekt intelligens, kulturált,művelt. És nem árt ha modern is. Nagy szép farok és formás makk előny.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!