Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy haragszom az első partneremre, mert szerintem miatta vagyok bi?

válasza:

válasza:

válasza:Akár e miatt vagy biszex.
De ez nem törvényszerű. Én 14 évesen kíváncsi voltam a többi fiú péniszükre,spermájukra stb.

válasza:Ez a dolog nem kialakul, hanem vele születik valaki.
Egy totálisan hetero férfi nem kerülne ilyen helyzetbe…
Inkább megölné a másikat, de nem kerülne ilyen helyzetbe

válasza:Ez nem túl sok info kérdező.
Írd ki hány éves vagy, megye, közeli nagyváros, (telefonszám/facebook) és lesz aki ír. Igaz itt a beszélgetések 5 üzenetváltás után rendszerint véget érne. Pedig lehetne esély!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
egyik haverommal hazibuliba voltunk, mar nagyon sokat ittunk, es mikor kettesbe maradtunk el kezdett nekem ilyen nagyon kedveseket mondani hogy baba meg ilyenek, meg volt hogy vegig simogatta a vallam. egy idö utan mar ereztem hogy felig kemeny a farkam. mitöl lehetett ez? ö is fiu meg en is.
Nem párkapcsolatot keresünk, de fontos lenne, hogy intellektuálisan is tudjunk kapcsolódni. Nőies külső, ápoltság, diszkréció.
Ez már mondható fétisnek, vagy felnőttként ez normális? Magamat is csak úgy látom vonzónak és mást is. (35F)
Melyik gyártó vagy márka volt korrekt (minőség, kommunikáció, segítség), lehet-e Magyarországra rendelni normálisan, és mennyire működik az anonim, diszkrét rendelés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!