Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fantáziált már?

válasza:

válasza:"Attól mert fantáziàl hogy lenne már biszex valaki"
"De aki semmit se csinált még a saját nemèvel csak fantáziàl már ne kapja meg a biszex címkét"
A szexuális irányultságot nem a tettek határozzák meg, hanem az, hogy ki iránt érez szexuális vonzalmat. Ahogy mások is írták, egy szűz is lehet heteró, vagy biszex, mert a szexualitását nem az határozza meg hogy kivel szexelt már, hanem az, hogy melyik nem iránt érez szexuális vágyat. De megfordítom, nem lesz attól egy pasi biszex vagy meleg, hogy egy másik férfi megerőszakolja. Mert a szexuális irányultságot nem a tettek határozzák meg, hanem a szexuális vágy iránya.
De itt sokan keverik szerintem a romantikus vonzalmat is a szexuálissal. Lehet valaki heteroromantikus de biszexuális, ami azt jelenti, hogy szexuálisan izgatják az azonos neműek is, de szerelembe esni csak azonos neművel tud. És szerintem sok heteroromantikus mivel nem tudja elképzelni hogy "szeret" egy azonos neműt, egyszerűen heteróként kategorizálja magát függetlenül attól, hogy a szexualitása nem az. Szerintem a "kíváncsi heteró" tipikusan ez a kategória. De ez ettől még biszexualitás, akár beismeritek, akár nem.

válasza:

válasza:

válasza:Akkor keress, és érezd jól magad ;)
15: nekem is nagyon nehezen jött össze, mert megválogattam, hogy kivel. De sikerült és semmit sem bántam meg, remélem összejön neked is! :)

válasza:

válasza:Én nem csak fantáziálok, hanem csinálom is.
Srác vagyok.
Amikor sráccal szeretném, társkereson egyszeru elintézni,és ha bejovunk egymásnak, akkor megy is a dolog,és mindketten élvezzuk.
Ha csajja lszeretném, akkor mar nem olyan egyszeru a dolog, mert "nem lehet" egybol ágyba vinni egy csajt annyira egyszeruen mint egy srácot.
Vagy ezt csak én látom rosszul?

válasza:Így voltam én is ,amit elmondtam a haveromnak!
Akkor kiderült,hogy ő is hasonló vágyakkal küzd ami után egy ágyban találtuk egymást...
Azóta is megéljük vágyainkat egymással, holott mindketten nősek vagyunk, és amiről tudnak az érintett felek
Kapcsolódó kérdések:
Olyanokról hogy ő is engem és énis őt... Mivel sokat járok budapestre így budapesti férfival akarnám kipróbálni titokban, hogy ne derüljön ki. Szerintetek kipróbáljam vagy ne?
Úgy értem, hogy nem vmi hirtelen jött izgi helyzetben, hanem visszatérően, újra meg újra elképzelitek, hogy milyenek lehetnek, miket művelhetnek egymással stb. 23L
Ti heterónak vagy biszexnek tartjátok magatokat?
Mármint, olyan barátnőtökről, akivel testi kapcsolatotok volt. Vagy lehet, hogy a fantáziálás után meg is történt? 23/B/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!