Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek sok ez a viselkedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve beköltözött egy 50+ os fickó a szomszédomba, többször meghívott magához de valami ürügyel leráztam, egyik este átmentem, gondoltam kicsit beszélgetek az új szomszéddal. Ittunk egyet, szívtunk egy cigit, beszélgettünk munkárol stb stb. Aztán kérdezi van e barátnőm, mióta nincs, miért stb. Aztán megkérdezi fiúkkal hogy állok, mondom nem vagyok meleg. Mondja ő sem, ő biszex, aztán ragaszkodott hozzá hogy jobban csinálná nekem mint egy nő, én behazudtam hogy aszex vagyok. Aztán a végén megkérdezte hogy "De még a számba sem akarod betenni?" Itt közöltem hogy sok a viselkedése és otthagytam, végig alsógatyában volt. Amúgy rossz megérzésem volt vele kapcsolatban mindigy de gondoltam csak paranoiás vagyok. Meleg/biszex mércével ez mennyire durvs viselkedés? 26f
aug. 2. 20:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%

Tolakodó és zaklató. Látnia kellett volna, hogy nem vagy rá vevő, de mégis erőltette.

Nem kell hazudnod, hogy aszex vagy, vagy megmondod heteró vagy és kész, vagy közlöd bocsi, de nem tetszik. Állj már ki magadért! Ha valaki ezen besértődik az ő baja - a hülyék lelkivilágáért nem te tartozol felelőséggel!

aug. 2. 20:26
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
nagyon
aug. 2. 20:27
 3/16 A kérdező kommentje:
1.Nem vagyok toppon szociálisan.
aug. 2. 20:28
 4/16 anonim ***** válasza:
83%

"Itt közöltem hogy sok a viselkedése és otthagytam"

Pedig látszik, hogy megy ez neked. Csak sokkal hamarabb kellett volna.

Nem csak bunkó volt, de buta is.

aug. 2. 20:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát öhm elég furán beszél, szerintem van valami a fejében.. Egyébként nincs sikerem a nőknél és mindig igyekszem a témát terelni, gondolom azt hihette meleg vagyok és nem merem elmondani.
aug. 2. 20:31
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
#5 bocs, de nem melegnek gondolt, csak egy befolyásolható, akaratgyenge balf.sznak akiről azt gondolta, hogy ha kellően határozottan lép fel akkor "megtöri".
aug. 2. 20:35
 7/16 A kérdező kommentje:
6.Általában szorongok szociális helyzetekben, de ez közel 1 éve volt, azóta nem próbálkozik.
aug. 2. 20:36
 8/16 anonim ***** válasza:
39%
#7 egy évig lamentáltál azon, hogy kiírd a kérdést???
aug. 2. 20:37
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem volt eszemben.
aug. 2. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:
34%

Nem durva,nem sok.

Próbálkozott,sajna nem sikerrel.

aug. 2. 22:38
1 2

További kérdések:

Egy férfi le akar szopni mit csináljak?

Kicsit mindig izgatott ez a dolog hogy férfi szopjon le de nem vagyok benne biztos. Mit csináljak belemenjek?

Mennyire jellemző, vagy szokványos a következő stratégia?

Férfiként ébredezik a kíváncsiságom a saját nemem felé is, de nem mennék bele bi-szexpartner, vagy alkalmi partner keresésbe. Igazából havert, vagy barátot keresnék, akivel lehet közös programokat csinálni, dumálni, stb. Viszont by the way, ha úgy alakul, akár idővel...

Ha haverom parszor ugyhiv hogy kislany az gaz?

nem mindenki elött csak mikor kette3sbe vagyunk. fiu ö is meg en is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!