Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok ez a viselkedés?

válasza:Tolakodó és zaklató. Látnia kellett volna, hogy nem vagy rá vevő, de mégis erőltette.
Nem kell hazudnod, hogy aszex vagy, vagy megmondod heteró vagy és kész, vagy közlöd bocsi, de nem tetszik. Állj már ki magadért! Ha valaki ezen besértődik az ő baja - a hülyék lelkivilágáért nem te tartozol felelőséggel!

válasza:"Itt közöltem hogy sok a viselkedése és otthagytam"
Pedig látszik, hogy megy ez neked. Csak sokkal hamarabb kellett volna.
Nem csak bunkó volt, de buta is.

válasza:

válasza:

válasza:Nem durva,nem sok.
Próbálkozott,sajna nem sikerrel.
További kérdések:
Kicsit mindig izgatott ez a dolog hogy férfi szopjon le de nem vagyok benne biztos. Mit csináljak belemenjek?
Férfiként ébredezik a kíváncsiságom a saját nemem felé is, de nem mennék bele bi-szexpartner, vagy alkalmi partner keresésbe. Igazából havert, vagy barátot keresnék, akivel lehet közös programokat csinálni, dumálni, stb. Viszont by the way, ha úgy alakul, akár idővel...
Esetleg valaki tud ebben segíteni?
nem mindenki elött csak mikor kette3sbe vagyunk. fiu ö is meg en is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!