Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm nem biszexuális, de mégis azt mondja 1-2 színésznőre, hogy "erre rámásznék", akkor mégis az lehet?
Biztos vagy te abban hogy heteró?
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni tőle?!
Kicsit használjuk az agyunkat.
Hogyha neked nagyon bejönnének csávók, meg rájuk másznál, akkor hetero lennél fas zosom?
Miért, te attól vagy heteró, mert minden létező nőt megdugnál? úristen ember, ennyi ésszel élni.
Mondani lehet bármit, attól, mert izgatónak talál 1-1 elérhetetlen színésznőt, még senki nem lesz biszex. A nő meglátja egy másik nőben a szépet és a vonzót.
Én is szoktam mondani, hogy "emiatt a nő miatt elmennék leszbinek", meg szintén azt, hogy "rámásznék", de nem vagyok leszbikus/biszex. Attól még tarthatunk egy nőt szépnek és vonzónak, hogy amúgy heterók vagyunk... :)
18/l
Ha rámásznál, akkor minimum biszex vagy, ha tetszik a definíció, ha nem.
Lányok, befejezhetnétek a definíciók kedvetekre csűrését-csavarását. :D Nagy divat lett ez manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!