Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mitől lehet ez az érzés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

22 évesfiú vagyok. Mindig elképzelem,hogy milyen lenne egy 30-as pasival dugni.. Elképzelem,ahogy jól meg dönget. Aztán arra gondolok,hogy mi lenne ha szemtől szemben állnànk , úgy érzem,hogy nem tudnám megtenni ès lemosni sem tudnám ezt, ami megtörtént az megtörtènt és ha kiderülne az mèg durvàbb!!

Aztán ha kiverem, akkor utána már nem kívánom ezt,hogy fuj egy másik csávoval meg hogy lehet ezt megtenni..

Próbáljam ki? Ha nem is mindent de valamit..

2016. jún. 25. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Hetero vagy vagy homoszexuális?
2016. jún. 25. 21:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt ajánlom hogy próbáld ki. Aztán ha nem tetszik, menet közben leállíthatod a partnert.
2016. jún. 26. 06:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit idosebb vagyok, de hasonlo a tema. En hogyan akarnam, leirom. Csak fokozatosan. Lassan, lepesenkent. Ha meg valakinek nem tetszik,akkorvisszavenni. En csak ugy mennek bele ha kolcsonosen tiszteljuk egymasban azt, hogy ez uj dolog, es nem biztos hogy ugy sul el, ahogy elkepzeltuk. Nincs is ezzel baj. Max pm et ha irsz reszletezem mire gondolok.
2016. jún. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!