Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiúk titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiúk titeket mennyire hátráltat pasival való ismerkedésben hogy féltek hogy kiderül hogy bi-k vagytok, vagy hogy kitudódik a dolog?

Figyelt kérdés
Pl. ha nem tudja rólatok senki, mennyire féltek hogy akinek kiadjátok magatokat abból baj lehet. Milyen tapasztalataitok vannak? Mennyire lehet bízni a másikban?
2016. júl. 4. 17:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Alaposan kitöltöm a partnerkereső oldalakon a profilomat, de olyan információkat nem írok ki, amikből egyből gondolhatják hogy én vagyok az. Pl én az angol mellett egy nagyon ritka, egzotikus nyelvet is beszélek, amit szerintem a 150 ezres városban ahol lakom 20-an sem beszélnek. Ha ismerős tud rólam ilyet, akkor abból (és a többi adatomból, pl magasság, hajszín, stb) elég hamar kiderülhetne neki hogy én vagyok az. Szóval nem kell 100% pontosan mindent leírni magadról.

2. Képet nem rakok ki magamról, DE ha privát levelezésbe kezdünk és külsőre/adatai alapján egyből tetszik

3. Nem vagyok olyan paranoid mint sokan és amire te gondolsz. Bizony sajnos láttam már olyan idiótákat, akik egyáltalán nem akartak képet cserélni és úgy akartak találkozni szexre. Ezt nem értettem. Pedig nálam ugyanúgy senki nem tudja a környezetemből, SENKI hogy biszex vagyok.

4. SZÁZ FELETTI számú férfival osztottam már meg partnerkereső oldalon az arcképemet és mondom úgy, hogy nem a milliós BP-n élek, hanem vidéki városban. Mindezt több mint 3 év alatt. Még sosem volt belőle gondom

5. A legtöbb homo/biszex ember szintén dikszrécióra vágyik. Elmondok egy trükköt: Ne áruljatok el egymásról személyes adatokat. Szerintetek aki férfiakkal valaha szexeltem, azok tudják a teljes nevem? NEM! Sőt, egy olyan becenéven mutatkoztam be nekik, ami több keresztnévre is használható (mert olyan keresztnevem van), illetve még ha nálam találkoztunk, akkor ugye azt tudják hogy hol lakom.

6. Tizenegy srácot keféltem meg az évek alatt és relatíve mind normális, értelmes ember volt, aki szintén csak szexre és intimitásra vágyott egy másik sráctól, mint ahogy én is. Volt olyan persze, hogy valaki mondjuk lányosabb/bu zisabb személyiségű volt, mint vártam, de extrém rossz tapasztalatom még sosem volt.

24/F

2016. júl. 4. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 Nekem már most bejössz :)

21/F

2016. júl. 4. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki felismer, az általában úgyse véletlenül lesz ott, hiszen neki is van titkolnivalója. De a legjobb megoldás szerintem is a különlegesebb adatok visszatartása, illetve ha nem raksz ki képet. Én több hónapnyi keresgélés után is csak egyszer futottam bele olyanba, aki képcsere után felismert. Viszont mivel őt az ismeretség elriasztotta és nem vállalta fel magát ezután sem (csak azt, hogy felismert), valószínű, hogy mással sem osztotta meg az infót, főleg, hogy elmondása szerint nem is közeli ismerősöm.
2016. júl. 5. 00:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én eléggé félős vagyok ilyen szempontból 21f
2016. júl. 5. 11:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég félős vagyok,ennek ellenére rólam kiderült.Így viszont már sokkal jobb,mert könnyebb partnert találnom.
2016. júl. 5. 14:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogy derült ki rólad?
2016. júl. 5. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt csak privátban.
2016. júl. 5. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is félős vagyok ebből a szempontból. Tök jó házasságban élek, nem tenném kockára.

Szerintem ez már csak vágy marad, hogy kipróbálnám egyszer passzívként.

38F

2016. júl. 12. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!