Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Condyline ecsetelo utan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Condyline ecsetelo utan kiszaradt fityma -> fitymaszukulet?

Figyelt kérdés

sziasztok

hpv szemolcsre hasznaltam a hugycso vegen, ennek ellenere az egesz fitymam ilyen kiszaradt sebes lett, es olyan mintha szukulve szeretne begyogyulni, ahogy felhuztam faj, illetve kisebesedetz ahogy tagult.

felek hogy szukebben gyogyulna mint amilyen volt.

Mit tudok tenni hogy jo legyen? fitymat felhuzva hagyjam hogy ugy gyogyuljon? pls help

kentem bepanthennel, illetve niveaval. de egyelore most semmivel sem fogom kenni

24f


nov. 17. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A condyline sajnos egy kicsit veszélyes ilyen téren, csak a szemölcsre szabad tenni, mivel konkrétan leszaritja azt. A körülötte lévő bőrre nem szabadna kerülnie. Amíg a szemölcsöt ecseteled mindenképp megkéne várni míg megszárad rajta. Neogranormont javaslom a körülötte lévő kiszáradt bőrre, nem ugyanaz mint a bepanthen, legalábbis szerintem jobban hat. Én a helyedben azért egyeztetnék erről orvossal. (egy egészségügyi dolgozó)
nov. 17. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Mindig megvartam hogy megszaradjon, illetve csak oda jutott a cuccbol, ehhez kepest korbe ki van szaradva egy csikban, illetve a fitymafek kornyeken.

Mellekhatasokba odavan irva a fitymaszukulet, ezert is vagyok megijedve.

Akkor veszek majd neogranormont minel hamarabb. Koszonom szepen a valaszt!

nov. 17. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:

illetve egyebkent olyan 2-3 nap

alatt szinte el is tunt, mar nem is igazan latom, de szivem szerint kennem meg 1-2x hogy tuti eltunjon, de emiatt ami most van leallok vele amig be nem gyogyul a fityma, illetve hatrahuzva tartom, hogy ne annyira szuken gyogyuljon be. jol csinalom vagy folosleges?

nov. 17. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok még mindig. Én javaslom, hogy 1-2 napot még használd, mert attól, hogy te alig látod és érzed még magán a bőrfelületen ott lehet, sajnos kiújul, akár szaporodik. A szűkület miatt mindenképp orvoslátogatás! 🙂
nov. 17. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos se borgyogyasz, se urologus most a virus miatt. igyis nagy vitatkozasba kerult hogy hajlando legyen megvizsgalni 5p alatt az urologiai szakambulancia, ott irtak fel vegul a condylinet, mert igazabol ezt muteni akartak, se virus miatt az sincs.

igy is hasznaljam hogy szetszaradt az egesz fitymam?

+valszeg azert faj mikor hatrahuzom mert szaraz, sebes, még nemhiszem hogy szűk lenne:/

nov. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
