Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éltetek már szexmentes vagy csak pettingelős kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy volt köztetek szex, de idővel elhidegültetek egymástól, hanem arra, hogy eleve abban állapodtatok meg, hogy vagy nincs vagy csak petting.jan. 6. 15:32
1/9 anonim 

válasza:

Igen, egészségügyi okokból. Jó kapcsolat volt amúgy, amíg tartott.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es!
Mi volt az egészségügyi ok?
jan. 6. 15:54
3/9 anonim 

válasza:

Lassan egyre érzéketlenebbé váltam odalent. Az okát nem tudták kideríteni.
4/9 anonim 

válasza:

Nekem bejönne a csak pettingelős kapcsolat. F
5/9 anonim 

válasza:

Nem lett megbeszélve semmi ilyesmi, meg le is feküdtünk párszor, de tényleg csak párszor, kb 80-90%-ban több a petting.
7/9 anonim 

válasza:

Én is pettingelős kapcsolatot tervezek.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es!
Miért csak pettingelni akarsz?
jan. 8. 17:22
9/9 anonim 

válasza:

Most már én is simán ellenék egy csak pettingelős kapcsolatban. 47F
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!