Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan növelhető a here mérete?
Figyelt kérdés
Van erre lehetőség természetes úton? Olvastam olyat, ha 1-2 hétig nem vered ki akkor megnő a herék mérete, így lenne?
Kíváncsi vagyok, van ilyenre bevált módszer?
febr. 22. 16:27
1/17 anonim 

válasza:

ha nagyítón keresztül nézed, nagyobbnak látszik
2/17 anonim 

válasza:

Inkább ne olvass te, próbálj meg rajzolni hátha nem olyan káros.
3/17 anonim 

válasza:

ha laposra vered, nyilván kisebb lesz
4/17 anonim 

válasza:

Az ondó tartalma legfeljebb 5%-a ered a herékből, így semmi köze hozzá. Nem tudod megnövelni.
7/17 anonim 

válasza:

Egy jó nagy tökönrúgástól megnő ha sérülnek a szövetek - szóval inkább ne próbáld ki.
Nem növelhető, a kész "anyag" meg nem a herében hanem prosztatában tárolódik.
9/17 A kérdező kommentje:
Azt volt a kérdés lehet-e vagy sem. A 4-es és a 7-esnek köszönöm, bár örültem volna egy jobban kifejtett válasznak.
Amúgy a libidótól függhet a mérete?
febr. 22. 17:32
10/17 anonim 

válasza:

Szerintem minél nagyobb valakiben a tesztoszteron szint, annál nagyobb a kolbásza.
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!