Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyesmi jelenthet valamiféle vonzalmat?
Tegnap a munkám során egy nővel folytattam párbeszédet. Egy pult mellett írtam, amit írnom kellett, ő pedig egész közel jött hozzám. De tényleg annyira közel hajolt ahogy diktált, hogy már nekem volt kissé furcsa. Nem bántam egyáltalán végül is, mert vonzó volt, de az is átfutott már az agyamon, hogy még jó, hogy bekaptam egy rágót, mert így 100% biztos, hogy jó a leheletem. Egyáltalán nem lett volna erre szükség a részéről, megfért volna másfél méterrel arrébb is akár. Ez jelenthet legalább annyit, hogy nem undorodik tőlem és szívesen tartózkodik közel?
Gyerekkoromban abszolút nem voltam a lányok kedvence, sőt. Viszont újabban előfordulnak ilyen furcsaságok.
Az a helyzet, hogy ezt még te sem tudhatod biztosra, amíg a végére nem jársz, már ha akarsz.
Mert lehet az, amit a 2es is írt, hogy többet gondolsz bele egy ártalmatlan szituációba, de akár jelenthet is valamit.
Én például nagyon ráérzek ezekre az energiákra, ennek ellenére mindig az az első gondolatom, hogy "ah, csak beképzelem" és ezzel le is zárom a témát. Utólag viszont többször derült már ki, hogy nagyon is igazam volt. :D
Ezt csak akkor fogod megtudni, ha esetleg közelebb kerültök egymáshoz, és kitudakolod nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!