Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedjem magam és legyek kicsit husi/duci, mert úgyis bejövök a férfiaknak?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy sok férfinak, sőt sok sportos, izmos férfinak is tetszik, ha van némi felesleg egy nőn. Nekem meg nem kéne sanyargatnom magam testmozgással és azt és annyit ennék, amennyit akarok.
Mit gondoltok?
szept. 13. 14:23
1/17 anonim válasza:
Bejön nekik ha van mit fogni egy nőn, egész addig amíg a társaságban nincs egy vékony csaj, mert akkor mindenki vele flörtölget.
2/17 anonim válasza:
Én mindig azt mondtam, hogy ne másért akarok az ember jó formában lenni, hanem saját magáért. A túlsúlyosság rengeteg egészségügyi problémát tud okozni, minél idősebb az ember annál inkább. Szóval szerintem elsősorban a saját igényeid vedd figyelembe, hogy egészséges akarsz-e lenni és magadnak hogy tetszenél, és utána foglalkozni mindenki mással. :) 34/F
4/17 anonim válasza:
Inkább ne.
Gondolom azért az se mindegy, hogy milyen férfiaknak jössz be. A ducibb lányok csak azoknak kellenek, akik nem találnak normálisat.
5/17 anonim válasza:
Nekem alapvetően a nőies nők jönnek be. De van egy bizonyos határ. F.
6/17 anonim válasza:
Nyugodtan, ahogy neked jó, és te jól érzed magad, a többi nem számít.
7/17 anonim válasza:
Jaja, nincs olyan kövér nő akit ne akarna pár ember megdugni. Az arányok térnek el. A sportos, csinos nőket 100-ból 90 pasi akarja megdugni és válogatni tud, a kövér, elhízott nőket meg 100-ból egy. Ha te utóbbiakkal is beéred akkor tömjed a búrád nyogdtan.
8/17 anonim válasza:
Sok pasi kedveli a telt nőket. De arra figyelj, hogy ne menjen ez az egészséged rovására!
9/17 anonim válasza:
7. Te is fogalom zavarba vagy .
" legyek kicsit husi/duci, "
" a kövér, elhízott nőket"
Szerinted ugyan az a kettő.
10/17 anonim válasza:
AZ arányosan telt , husi nőket bizony szeretik a férfiak, sokall jobban mint a deszka csajokat.
Szerintem is szebbek és kivánatosabbak akin van fogni való és nem a csípő csontja látszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!