Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális viselkedés-e ez egy 3 éves kislánytól?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 éves lesz nemsokára a kislányom. Már korábban is előfordultak hasonló furcsaságok, de egyre jobban aggaszt a téma.
Most legutóbb hazajöttem a munkából és elkezdtem átöltözni. A sliccem már le volt húzva, de a nadrág még rajtam volt, s éppen egy széken ültem, és a lányom ezt mondta: "Apaa, mit csinálsz a f*szoddal?" És oda is jött hozzám kvázi megérinteni a nemi szervem. Korábban is tanúsított már hasonlóan zavarba ejtő magatartást, pl. a "p*na" szó is ugyanígy szavajárása sokszor. Sajnos van egy gyanúm, hogy esetleg szexuális megrontás áldozata lehet (családon belül), de bizonyítékom nincs!
Szerintetek ez furcsa vagy túlreagálom?
szept. 15. 23:25
1/12 anonim válasza:
Gyermek pszichológus talán ki tudja deríteni.
2/12 anonim válasza:
Nem normális, de nem is olyan ritka. Még nem tanitották meg a szülei neki, hogy milyen társaságban milyen megnevezéseket használjon.
3/12 anonim válasza:
Azért az durva hogy tudja hogy a frkad a fszod🤔🤔🤔🤔vagy kamu, vagy ilyen nagyszerű a nevelésetek
4/12 anonim válasza:
Roma családban elég gyakran megesik az ilyesmi.
5/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mit szoktak csinálni apukával (egyéb hímnemű rokonnal)
6/12 A kérdező kommentje:
További részletek: Normális nevelést kap tőlünk a gyerek, ilyen szavakat sosem használunk előtte (sőt alapból se nagyon!). Éppen emiatt furcsa, mert nem tőlünk tanulta/leste ezeket el! Visszaemlékezve a gyerekkoromra én nem beszéltem apám f*száról és anyám p*nájáról, pláne nem ezzel a szóhasználattal párosítva
szept. 15. 23:54
7/12 anonim válasza:
gyermekpszichológus szerintem ki tudná szedni belőle kitől hol hallotta ezeket (esetleg így hátha segít azt is kideríteni hogy volt e a kisgyereknek szexuális zaklatása... isten ments hogy ilyen történt vele, talán médiából hallhatta valahogy stb.)
8/12 anonim válasza:
Amikor nem vagy otthon anyuka használ ilyen szavakat. Utánozós korszak.
10/12 menta34 válasza:
Kérdező ez nem normális 3 évesen! Ebben a korban még a gyerekek közötti beszélgetés sem olyan szerintem, hogy az óvodában hallhatta. Szóval otthon, rokonnál, barátoknál szedhette össze. Neked kell tudni hol fordult meg. Lehet a forrás egyébként idősebb gyerek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!