Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, (leginkább anyukák). Mit szolnátok ha valavahonna megtudnátok vagy a saját gyereketek elmondaná nektek hogy érdekli a BDSM, főleg a fenekelés??
Figyelt kérdés
24 éves fiu vagyok. Engem izgat a BDSM illetve a fenekelés gondolata, szeretném ezt kipróbálni, átélni. Ti mit szolnátok ha a saját fiatok/lányotokról kiderülne ez, akár ugy hogy ti jöttök rá akár ugy hogy ö mondja el nektek. Föleg az érdekelne hogy mit szolnátok ha elmondaná nektek.szept. 21. 20:41
11/15 anonim válasza:
Bocs, de miért anyáddal akarod megbeszélni a szexuális szokásaidat??? Ahogy fent is írták nem 5 éves kisgyerek vagy, hanem felnőtt, 24 éves ember!
12/15 anonim válasza:
Az én fiam biztos nem állna elém ilyesmivel. Volt már része pár Istenes kipicsázásban és nem úgy tűnt, mintha élvezné.
13/15 anonim válasza:
Anyukádat hagyd ki ebből! Ez beteges. Lehet, hogy megértené, elfogadná a vágyaidat, de ne akard őt bevonni a játékba. Keress partnert, és játszatok anyukás szerepjátékot, így egészségesen meg tudod élni a vágyaidat, de jobb, ha az igazi anyukádnak egyáltalán nem mondod el.
Én elmondtam anyámnak, hogy bdsm vágyaim vannak, de 12 éves voltam, nem volt még olyan elterjedt az internet, azt sem tudtam, mi ez. És nem akartam bevonni a szüleimet a játékba. Azt hiszem ilyen esetben elnézhető, ha egy kiskorú nem tud kihez fordulni a problémájával, de ha csak felnőttként tudom meg a vágyaimat, tuti nem mondom el a szüleimnek.
14/15 anonim válasza:
Nem erdekelnenek a szexualis fetisei
15/15 anonim válasza:
Hát, ez egyén függő. Aki prűd, az szerintem kétségbeesne, talán azt sem tudja miről van szó. Más szemében azt jelentené, hogy nagyon megbízol benne, és ez nagyon jól esne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!