Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fizetos lannyal tenyleg lehetek picit durvabb?
Figyelt kérdés
Dughatom jobban pl?okt. 25. 09:50
1/10 anonim válasza:
Nem értem. Nem fizetős nőt szerinted nem lehet jobban dugni?!
2/10 anonim válasza:
Ne hidd azt,hogy egy nőnek bünti ,ha jól meg van kefélve,sőt!
3/10 hungaroboy válasza:
Igen, lehetsz durvább. Hál' istennek utána a fogdában találod magad és ott nem biztosítanak teret az ilyen hülye kérdések kiírásának.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem fizetős lánnyal jobb és élvezetesebb dolgokat el lehet érni és ezt meg a lány is élvezi. A fizetős lányoknak az a munkájuk és nem biztos, hogy szívesen csinálja ami látszik is. Így szerintem az csak pénz kidobás. Tapasztalatból beszelek.
5/10 anonim válasza:
Szerintem az ilyen megegyezés alapján működik. Megkérdezed hogy lehet-e aztán kiderül. Biztos lesz olyan amelyik belemegy durvább dolgokba is
6/10 anonim válasza:
Szerintem is penzkidobas, egyaltalan nem volt elvezetes.
7/10 anonim válasza:
Megállapodás kérdése, a fizetősnek sem kötelessége bármit elviselni. Csak ami az árban benne van.
8/10 anonim válasza:
Lánytól függ. A legjobb, ha megkérdezed előre.
9/10 anonim válasza:
Megkérdezed amikor felhívod, hogy kemény szexet vállal-e? Nincs benne semmi bonyolult.
10/10 mandragora.gyoker válasza:
Megkérdezed, hogy:
Szereted-e amikor füstölősre hágják a puncid ?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!