Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Létezik olyan, h valaki saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, h valaki saját magába szerelmes?

Figyelt kérdés
Találkoztatok már hasonlókkal. Azért kérdezem, mert mert se fiu se lány nem tetszik nekem, csak saját magam, sőt szerelmes vagyok saját magamba. Tudom furcsa, amit írok, de most akkor én hová soroljam magamat. Mindenfajta közeledést helyből elutasítok. Ennek mi lehet az oka. Normális családba nőttem fel, normális iskolába jártam, jól tanultam, teljesen átlagos vagyok.

márc. 5. 15:10
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
20as ezt már hallottam, olvass feljebb
márc. 5. 21:45
 22/29 anonim ***** válasza:
Tagadhatod a Nárcizmusod , akkor is az vagy, már páran megírták ! Nem hiszed ? Menj pszihológushoz. !
márc. 6. 10:22
 23/29 A kérdező kommentje:
22 kösz a semmit,
márc. 6. 10:51
 24/29 anonim ***** válasza:

Pedig 22-nek igaza van, egy jó pszichológusra van szükséged. Csak az a helyzet a nárcisztikus embert legnehezebb elküdeni pszichológushoz, mert hát hogy vele valami nem stimmel az szerinte kizárt.

Esetleg ezeket nézd végig:

www.youtube.com/watch?v=B1I7-_AoNyU

www.youtube.com/watch?v=brAYaWLV2lI&list=PLreb577iIB..

márc. 6. 15:39
 25/29 A kérdező kommentje:
egy kapcsolatfüggő embert aki képes egy boldogtalan kapcsolatban élni azt nem kellene? a pszichológia meg nem tudomány, egy áltudomány, olyanok ne írjanak, akiknek fogalmuk sincs mit csinál egy pszichológus, azok pl. nem diagnosztizálnak
márc. 6. 15:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Igazad van, kérdező, pszichiáterhez kellene inkább menned. Az tényleg foglalkozik diagnosztikával. Szerintem tudna segíteni.
márc. 6. 16:30
 27/29 A kérdező kommentje:
26os akkor látogasd meg, mert nekem speciel nincs problémám, titeket zvara, h vki elvan egyedül, bántja a büszkeséget, hogy nem is vagytok álomkanok?
márc. 6. 16:38
 28/29 A kérdező kommentje:
ja mint mondtam áltudománnyal nem foglalkozok
márc. 6. 16:38
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát igen, újabb eklatáns példája ez az utóbbi kijelentésed annak, hogy mennyire nárcisztikus vagy. Persze, hogy áltudomány! Hisz nem értesz hozzá... Minden az szerinted, amihez nem értesz. Inkább nézz utána, mire jó, olvass tudományos publikációkat, és akkor megtudod, hogy nem az... Egyébként meg nézz magadba. Találd meg azt, amiben jó vagy. Valószínűleg alacsony az önbecsülésed. Ez is okozza a nárcizmusod többek között. Én csak segíteni akarok... Hidd el magadról, hogy jó vagy valamiben.. És akkor nem fogod többé azt hazudni magadnak, hogy mindent tudsz...
márc. 6. 18:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!