Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem szeretik a partnerük köldökét izgatni? Miért fanyalognak tőle?

Figyelt kérdés

márc. 5. 15:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Ki fanyalog? Ez megint általánosítás. Bár a nők sem igazán igénylik, hogy a köldökük izgatva legyen.
márc. 5. 15:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Tévedsz, mert pl én kifejezetten igényelném!
márc. 5. 15:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem...csak a partneren nem annyira :( Jó lenne olyan lánnyal talizni aki szeretné ezt... :P F.
márc. 5. 15:58
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nálam kifejezetten tiltó listás a köldök. Mély és benn ragad a kosz, beizzad vagy gőzöm sincs mi van benne de nagyon undi rendszeresen tisztálkodva is. Maradjon tőle mindenki távol.

Ha neked van rá igényed akkor kérd meg a partnered hogy foglalkozzon vele

30n

márc. 5. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Szép köldököd van?
márc. 5. 16:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem szép.
márc. 5. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Én szeretem!
márc. 5. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Megmutatod a tiédet kérdező? F.
márc. 5. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Köldökfétises férfiként én nem hiszem, hogy sok olyan nő létezne, aki ezt szereti. Legalábbis tapasztalataim szerint a legtöbbjük inkább úgy reagál rá mint a 4-es válaszoló.
márc. 7. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
36%
Te egy köldökfétises meleg gyerek vagy, nem nő! Szóval nem tudom minek válaszoltál az egyesnek? És azt sem értem, hogy mit élvezel ezen, hogy folyamatosan nőnek adod ki magad?
márc. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!