Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb amit csináltatok?
Figyelt kérdés
márc. 22. 20:31
2/17 anonim 

válasza:

BDSM, gangbang, bár szerintem nem perverz hanem jóóóóóóóóóóóóó :)
3/17 anonim 

válasza:

Már egy párszor leírtam, de azért leírom újra.
Tinédzser korunkban éveken keresztül közösen éltük meg a fétisünket a lány unokatesómmal.
F
4/17 anonim 

válasza:

#3, igen, valóban leírtad már párszor és eyre inkább azon pörög mindenki agya, hogy vajon mi volt ez a fétis?! Ha már leírod hogy csinálatok valamit, akkor miért nem árulod el, hogy mi volt az?
5/17 anonim 

válasza:

Bi-ként leszoptam egy srácot, aki beleélvezett a számba, majd a spermájával a számban mélyen nyelves-csókolóztunk :)
6/17 anonim 

válasza:

Egy napon belül három lányt dugtam meg.
7/17 anonim 

válasza:

16 éves voltam. Egy haverommal otthon a műhelyükben voltunk. Elővette a farkát, mert pisilnie kellett, egy vödörbe engedte, de láttam, hogy kőkeményen áll. Odamentem hozzá, megfogtam neki, engedte, majd ledőlt egy kempingágyra én meg szép lassan leszoptam, kb 2 percig tartott az egész, hú de jól esett mindkettőnknek.
9/17 anonim 

válasza:

Volt egy lány a 90-es évek végén, aki mindíg összevissza pisilte az autómat miközben mentünk valahova, közben a kezében volt a farkam.
De volt hogy éjszaka a Múzeum körúton szopott az Andrássy útig, ott élveztem el a lámpánál.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!