Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bankszámlán feltűnik amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bankszámlán feltűnik amit rendelek illetve csomagautómatánál milyen diszkrét szexjátékot felvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Notinoról szeretnék első szexját3komat megrendelni de félek hogy bankszámlán látszik amit rendeltem. Lehet kicsit buta kérdésnek tűnik de nem szeretném hogy ha legközelebb a bankban ügyet kell intéznem lássák hogy mit rendeltem. Illeteve milyen könnyű az átvétel csomagautómatából? Válaszokat előre is köszönöm.

ápr. 30. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Akkor rendelj aliról. Probléma megoldva.
ápr. 30. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bankszámlán egy semmitmondó cégnév lesz, a doboz meg úgy néz ki, mint bármely másik, az automatánál se lesz semmi gond. Diszkréció fontos ebben a témában.
ápr. 30. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A rendelésszám látszik, nem a termék. A banki ügyintéző meg nem bogarássza a számlaforgalmadat (nem is látja, csak ha külön rákattint a felületen), pláne nem x hónapra visszamenőlegesen.

Csomagautomata: kapsz egy kódot / QR kódot, automata címet, odamész, bepötyögöd, nyílik az ajtó, kiveszed a sima kartonpapír csomagot (nincs ráírva a tartalma csak a feladó és egy csomagazonosító kód), ajtót visszazárod, hazaviszed - egészségedre :)

ápr. 30. 11:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon köszönöm a válaszokat!
ápr. 30. 11:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csomagautomatánál csak akkor lesz kínos pillanat, ha ismerőssel találkozol, és lelkesen elkezdi kérdezgetni mit rendeltél.
ápr. 30. 11:12
 6/8 cinderella_ ***** válasza:
100%

A futár se tudja mit visz ki, nem is érdekli.

Személyesen is megveheted.

ápr. 30. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
40%
Te vagy aki valami online nőnek akar szexjátékot venni? Ezek szerint sikerült?
ápr. 30. 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:

7

Nem, nem én vagyok.

ápr. 30. 14:44

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!