Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti maszturbáltatok a terhesség alatt?
8 hetet töltöttem be éppen, durva ezt mondani, de mióta pozitívat teszteltem nulla szexuális életünk van párommal.. nem mer, én se merek… első baba, ezért is vagyunk ennyire beszarva viszont érdekelne hogy ha alapból a terhességmegállapító vizsgálaton a nőgyógyász alacsony rizikójú csoportba sorolt, nem árthat egy két orgazmus a babának bent?
Olvastam a méhösszehúzódásokról, de így konkrétan semmit nem tudok erről.. ti maszturbáltatok a terhesség első heteiben?
Igen. Szexeltem is egy darabig, de nem vegig, mert egy ido utan fajt.
Csinaljatok ugy, ahogy nektek jo. Problemamentes terhessegnel lehet.

Ha az orvos nem tilt el a szextől akkor lehet szexelni és maszturbálni is.
Viszont ha eltilt a szextől, akkor maszturbálni sem lehet.
Nem a farok okoz kárt a babának, hanem maga az orgamus, aminek méhösszehúzódás az eredmémye. Az meg veszélyeztetett terhességnél nagyon is árt a babának.
Első terhességemnél, 4hét után folyamatosan hánytam reggeltől kezdve délutánra abba maradt. A nap hátra levő részében, kivoltam mint a kutya, semmi erőm nem volt, még a szex gondolatától is rosszul lettem. A rosszullét, hányás nagyjábol 5-6 hónap abba maradt, onnantól nem volt gond a szexxel, sőt kifejezetten kívántam mint valami drogos 😆 azután 8.hónap környékén beerősödtek a fájásaim és orvos eltiltott a nemi élettől mert 3 ujjnyira kinyiltam, korházba is kellett 1 hetet feküdnöm, nem a szex miatt alakult így, csak túl erős és durva összehúzódásaim voltak sűrűn (Braxtonhicks). Úgyhogy onnantól felvette férjem a faskaspózt 😆😆😆, egészen a szülés utáni 5-6 hóig. Csórikám kivolt, de végig helyt állt mellettem 😅
Második gyereknél meg szerencsére nem volt gond, de az első két hónapban én sem kivántam, egyszerűen nem ment, aztán helyre álltak a dolgok és már csak attól begőzöltem, ha puszit adott a nyakamra 6-7hónál kezdtem hányni de 8.hóra abba maradt. Az utolsó hetekben nem voltunk együtt már mert picit fájt.
Most harmadikkal vagyok terhes, lekopogom minden szuper eddig :)
Félni nem kell az együttléttől. Beszélgessetek ezekről a dolgokról, mindkettőtöknek felkell dolgozni a baba dolgot. Kerüljétek azokat a pózokat amelyeknél túl mélyre hatolna, illetve, úgy csináljátok ahogy neked jól esik, ha kényelmetlen vagy picit is fáj váltsatok pózt vagy, ha nem esik jól, ne erőltessétek.
Alapvetően a férfiaknál felszokott lépni ilyen félelem, de ez normális.
Beszéljetek ezekről, hagy oldódjon fel nála a dolog. Finoman, lassan nyissatok újra egymás felé, ha már úgy érzed bírnád :)
Azért mert ott a baba a pocakban, nem áll meg az élet. Addig amíg jól esik neked addig nincs gond. A baba nem igazán észlel az akcióból sokat. Védi őt a burok és a magzatvíz nyugi :)
A részedről meg a hormonok is dolgoznak azt is vedd figyelembe, de idővel helyre fog állni. Erőltetni nem kell,csak ami jól esik.
Ha orvos mondja, hogy nem lehet, akkor pihi van mindenhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!