Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, őszintén ezek mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, őszintén ezek mennyire riasztanának vissza ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

A teljesség igénye nélkül, amik felmerültek már problémaként:

- nagy szexuális étvágyam van, legalább napi 2 orális szex (kölcsönösen) és egy behatolásos szexre igényem van

- nem szedek, nem is fogok semmilyen hormonális fogamzásgátlót, óvszerpárti vagyok

- kiskifli-nagykifliben én szeretek lenni a nagykifli, illetve mindig én kell legyek az ágy bal oldali felén

- perverz vagyok, például imádom a reggelt úgy indítani, hogy megiszom a pohárba vert spermát, vagy imádom, ha otthon kisqrvámnak vagyok hívva

- főzni nagyon szeretek, de mosogatni, vasalni például utálok, jobban szeretem, ha ezeket nem nekem kell megcsinálni

- hajlamos vagyok feleslegesen aggódni, ha késik a másik a megbeszélt találkozóról, egyáltalán a késést a legminimálisabb szinten sem tudom tolerálni, ha mégis erre kerülne sor, akkor elvárom, hogy a másik szóljon, akár csak annyit, hogy 5 perccel később érek oda

- nem iszom alkoholt egyáltalán 14 éve, ennek oka, hogy a 20-as éveim elején rengeteget ittam, többször detoxikálóban végeztem egy-egy buli után

- szívből idegesít minden kisgyerek, sok mindenről meggyőzhető vagyok, de arról kizárt, hogy szüljek valaha is

Biztos van még több minden is, hirtelen ezek jutottak eszembe. Kizárólag személyesen ismerkedem, privát üzenetet nem kérek, itt fejtsétek ki a véleményeteket kommentben.

máj. 2. 11:08
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy meg hol a külső leírás? Egy nő esetében a külső az első.

Ha az nincs rendben, ezt a listát meg se nézem.

máj. 2. 11:35
 12/42 cinderella_ ***** válasza:
77%

"kizárt, hogy szüljek valaha is"

Nekem csak itt esett le, hogy lányként van beállítva a kérdező. 🤣🤣🤣

máj. 2. 11:35
 13/42 A kérdező kommentje:
Elfogadom a nemet, az őszinteség híve vagyok minden téren, de sokat segítene, ha megírnátok, hogy konkrétan a felsoroltak közül mi zavarna ismerkedéskor.
máj. 2. 11:36
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem tudunk semmit a külsődről.

Szóvald írd csak le, hogy nézel ki. Hány cm/kg vagy, hány éves, stb...

máj. 2. 11:37
 15/42 anonim ***** válasza:
88%
alapból, hogy ilyen listát állítasz az elvárásaidról, már az taszító; emellé az itt adott válaszaid hozzá egy nagy NEM a részemről! inkább maradok egyedül
máj. 2. 11:40
 16/42 A kérdező kommentje:
A külsőmmel sosem volt problémám, vonzónak tartanak a pasik, de ha ennyire érdekelnek a számok 164 cm, 53 kg, 36 éves vagyok.
máj. 2. 11:40
 17/42 anonim ***** válasza:
0%

Hát igen, csak az a baj, írni bármit lehet.

Amúgy alapból a leírásodból rendkívül is unszimpatikus vagy, nekem biztos nem kellenél.

De ami még erre rátesz: tapasztalataim szerint a más adottságokkal rendelkező nők ennyire perverzek...

máj. 2. 11:44
 18/42 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem tök rendben vagy. Még illenél is hozzám. Egy kérdést leszámítva azt hittem, egy exem vagy, de ő külföldön él már, már nem pálya.

No és most 35, újabb hatalmas különbség!

máj. 2. 11:54
 19/42 anonim ***** válasza:
84%
nekem nincs ekkora szexuális étvágyam
máj. 2. 11:57
 20/42 anonim ***** válasza:
60%

Engem csak az aggódás, és a féltékenykedés zavarna, mert arra nem szokásom okot adni.

De azokon meg lehet dolgozni amúgy.

A többi tolerálható lenne.

Ja, még egy.

Kár, hogy itt egyáltalán nem akarsz ismerkedni, mert ha már személyesen ismernénk egymást, akkor nyilván ott akarnék én is, de mivel semmit nem tudok rólad, így esélytelen a dolog mindenképpen. :(

máj. 2. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!