Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a barátság extrákról? Működhet?
Egy darabig működött, aztán az egyik fél vagy mindkettő végül mindig elkezdett többet érezni. De lehet ezt jól kezelni
máj. 5. 20:08
Ahogy az 1 mondja. Volt egy csaj, naponta szexeltünk 3 hétig. utána elkezdett többet érezni, én nem. Borzalmasan elkezdett kötődni hozzám, én megmondtam neki ehogy ezt nem birom. Ő erre kiakadt hogy ő meg nem tud parancsolni az érzéseinek, és nem beszéltünk 1 éve. Ne menj bele.
máj. 5. 20:22
3/14 A kérdező kommentje:
az én esetemben jelenleg az van, hogy kb. 3 éve brutálisan magas a szexuális feszültség köztünk, de kapcsolatot nem hinném, hogy el tudnék vele képzelni. Amikor ismerősök között vagyunk, akkor alig beszélünk/ csak felszínesen, de ha kettesben, vagy nagyon közeli barátokkal, akkor kb. le sem tudunk szállni egymásról. Szerintetek érdemes ezt folytatni? Fogalmam sincs mi lehetne a vége ennek egyszer.
Random közös ismerőseink azt sem tudják, hogy bármi is lenne köztünk, ez így még izgalmasabbá teszi.
Nekem olyan barátság extrákkal kapcs.van ahol előtte nem ismertem a pasit, vegülis teljesen idegenről van szó! Nincsenek érzelmek csak erős szexuális vonzódas, és szexkapcsolat! Azert tart még bár volt közte kisebb-nagyobb szünet, mert azt adjuk a másiknak amit vár,vannak szabályok amihez tartom magam! Ez csak annak való, aki nem komolyat keres és el tudja viselni ha eldobják..majd újra keresik ha jól megvoltatok az ágyban!
N
máj. 5. 21:17
MűködHET - de nagyon egyénfüggő. Sokan elkezdenek beszerelmesedni, túlgondolni a dolgot.
máj. 5. 22:03
Müködhet igen. Nekem jelenleg is van ilyen pasi az életemben.
máj. 5. 22:27
Ha lenne nekem ilyen, akkor mindenképpen működne, de nem tudom hol találom meg azt a nőt, akit kényeztethetek, akire figyelhetek, akinek támasza lehetek és ő is megadja nekem azt a szeretetet.
máj. 6. 09:32
Barátság extrákkal jó buli, de most a legjobb szándékkal mondom ezt! Gondolkozz el azon, hogy milyen embert szeretnél magad mellé. Egyszerűen undorító mikor valaki nem jön össze valakivel csak azért merthogy "ő csak a barátom, hogy nézne már ki", ez értve a csajokra is. Nem olyan emberrel szeretnél együtt lenni akivel jól elvagy? Akivel nincsenek unalmas percek? Tudtok beszélgetni, szórakozni, feltaláljátok magatokat és még szexuálisan is vonzódtok egymáshoz! Én egy ilyen lánnyal összekötném az életemet. Sok lány barátom volt akik csak azért nem jöttek velem össze mert barátok vagyunk, hát elkezdtem úgy beszélgetni a csajokkal, hogy nem barátkozni akarok hanem kapcsolatot. Hát lett egy barátnőm akivel nem tudok beszélgetni, nem érdekes vele az élet és emiatt hiába néz ki jól, az együttlétek is laposak. Ne rontsd el! Akivel jól érzitek magatokat azokkal legyetek együtt és le van tojva magasról, hogy hogy fog ez kinézni! Kicsit elkalandoztam, de csak mert kötődik a témához, a lényeg, hogy én arra mennék, hogy a barátság extrákkalt valahogy a kapcsolat felé tereljem, ha viszont nincs esélye, akkor nem szenvedném végig azt, hogy szépen lassan a sok együttlét után bepasizik majd ott maradsz, legrosszabb esetben az érzéseiddel. Legjobb esetben meg szerencsés vagy hogy úgy történik minden ahogy szeretnéd. Sok sikert.
máj. 6. 11:08
Ez működni csak akkor tudna ha tényleg érzelemmentesen szexelnek. Utána pedig képesek egy szó nélkül hazamenni. Feleslegesen pedig nem keresik egymást. Ehhez nagy önkontroll kell, folyamatosan mantrázni kell hogy ez csak szex.
máj. 6. 11:38
Csak amíg nincsenek érzések, de a hormonok fránya dolgok, sajnos előbb utóbb lesznek.
máj. 6. 20:22