Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a barátság extrákról? Működhet?
Figyelt kérdés
Szerintetek működhet ez a felállás közeli ismerősök, barátok között? Pl. osztalytársak, munkatársak esetében, vagy egyszer úgyis elkezdenek többet érezni amiért rendszeresen össze vannak zárva + sokat találkoznak iskolán/munkahelyen kívül?máj. 5. 19:12
11/15 anonim 

válasza:

10es, ha olyan emberrel futsz össze aki a szabályokat is betartja, meghúzza azt a határvonalat hogy szexre és beszélgetésre koncentrálódik.. akkor működhet
12/15 A kérdező kommentje:
szex után / bármilyen más szexuális tevékenység után mindig kezdeményezi, hogy bújjunk össze, teljesen random napközben ha együtt vagyunk kettesben/ közeli barátokkal akkor meg szokott csókolni, vagy megpuszilja az arcom, homlokom stb… ezért félek, hogy mi van, ha ő már ebben többet lát. Nagyon nehéz lenne egy osztálytárssal összejönni, pedig tényleg meg van a vonzalom és jól megvagyunk, de a körülmények nem éppen a legjobbak.
máj. 7. 02:57
13/15 BohócKolbász 

válasza:

Szerintem itt a legegyenesebb ha leültök kettesben és őszintén tsbuk nélkül elmondjátok egymásnak hogy mit éreztek a másik iránt. Vagy, hogy ne befolyásoljátok egymást, felírjátok egy fecnire mindketten és cseréltek hogy el tudjátok egymasét olvasni. Ez is egy jó módszer.
14/15 anonim 

válasza:

Működhet de nehéz. Egyik / mindkét fél előbb utóbb kötődni fog a legtöbb esetben.
15/15 anonim 

válasza:

Nekem is van ilyen kapcs.-om. 5 éve vagyunk.
19 volt akkor a lány, most 24. Dolgozik, spórol, a nagymamáját ápolgatja és a házán nagyfelújítást csinál, teszi rendbe. Próbált komolyat két fiúval is, tudtam, mert elmesélte, de mindkettőt 2-3 hét után kirugta, mert hülyék voltak. Jaa és szép vékony, nagymellű lányról van szó és brutál jó az ágyban, mindenével.
Sztem pont azért működik már hosszasan, mert egyikünk se akarja kisajátítani, birtokolni a másikat és állítólag nagyon magasra raktam nála a lécet szexualitásban. Mondjuk ezt érezni is rajta. Olyan 23- órákat simn eljátszunk egymással, egymáson.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!