Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgulsz nudizás közben?

Én itthon non stop ruha nélkül vagyok.
Egyszer exemmel voltunk rendes szaunában ahol azért lepedővel el volt takarva az intim terület. Párom elkezdett kicsit szórakozni velem. Lecsúsztatta a melléről "véletlenül" , felhúzta az egyik lábát hogy picit kivillanjon...
Ezek 1-2 másodperces dolgok voltak, egy öreg fickó volt bent csak és párom se egy fiatal model alkat.
De azonnal felállt. Ki kellett küldenem és ott szenvedtem hogy lelankadjon és kitudjak menni.
Fogalmam sincs hogy reagálnák idegen meztelen nőkre. Nem merek kockáztatni mert olvastam mindenhol hogy az álló cerka ott is tilos.

Az elején akar felállni mindenre, de már a második nap semleges és természetes.
#12 Ha nem molesztálsz senkit, akkor nem szól a kutya se. Én meg pont azt hallottam egy kemping vezetőjétől, hogy ez is természetes, szóval nem kell vele foglalkozni és annyi. És valóban, láttam is nem egy álló dákós srácot.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!