Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek alkalmi partnernél vagy alkalmi társkeresésnél előny, ha nagy pénisszel, kockahassal és kidolgozott felsőtesttel rendelkezem?
Figyelt kérdés
máj. 6. 14:14
41/62 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna, hogy ilyen balhé lesz a kérdés alatt, akkor fel sem teszem.😂 Hagyjátok egymást, nem látom értelmét, hogy itt hisztiztek.
máj. 6. 18:57
42/62 Eric Griffin 

válasza:

#40 pedig pontosan azt teszed te is. Az meg, hogy nem tudsz szöveget értelmezni végképp nem az én problémám. Hozzáteszem a kérdésre sem ad választ egyik kommented sem, amiben engem vagy a másik srácot köpködöd. 50-től meg azért rohadt messze vagyok :) de amúgy egész sok mindenben igazad van.
43/62 Eric Griffin 

válasza:

Btw, sehol nem írtam azt, hogy zaklatom a lányokat élőben, hogy szexeljenek velem. Ez a te fejedből pattant ki és lovagolsz rajta. Engedd el, mert tényleg rommá alázod magad ami a szövegértésed illeti.
44/62 anonim 

válasza:

Látod, meg se tudod védeni az álláspontod, mert tudod, hogy köze nincs a kérdéshez, amiről itt dumálsz. Te neked meg nem is kéne itt lenned, mert a lányokat kérdezték, csak jöttél idebüfögni a hülyeségedet, hogy te élőben cseszteted az idegen nőket, hogy szexeljenek veled.
46/62 anonim 

válasza:

Eric Griffin kapod az ívet😅 jó kis mozi. Amúgy élőben hozzám se jöjjön senki, aki csak szexet akar ajánlani.
47/62 Eric Griffin 

válasza:

Agyam eldobom tőled bazdmeg :) részemről itt befejeztem
48/62 anonim 

válasza:

Végre. Menjél a 4-6 villamoshoz zaklatni a lányokat.
49/62 anonim 

válasza:

Nem tudom ki vagy te lány, de nagyon nagy dumád van.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!