Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy derítsem ki mekkora a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy derítsem ki mekkora a pénisze?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel, tök jó fej,aranyos,kedves pasi, viszont nem tetszik. Egyszerűen nem lehet mást mondani rá,eléggé csúnya. De ez még nem is lenne annyira zavaró, mert tudom,nagyon szeretne, én nagyon tetszem neki. Semmi nem volt még se csók,semmi intim,és nem is szeretnék. Abban az esetben lehet szó róla,ha tudom hogy nagy a farka. Sajnos már nem férne el az előnytelen külseje mellett hogy még a szex is rossz vele

Hogy lehetne kideríteni,mekkora van neki?

máj. 7. 16:41
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

"A jó szex nemcsak a méreten múlik."

Így van... nem csak. De a többire megtanítom

máj. 7. 21:09
 12/33 anonim válasza:
0%
Hány éves? Magasságból meg életkorból valamennyire lehet következtetni
máj. 7. 22:17
 13/33 anonim ***** válasza:
80%
Józsika, megint unatkozol?
máj. 7. 23:13
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
#12 Semmi köze hozzá, ~165cm vagyok és 17cm, amíg a fél évvel fiatalabb ugyanolyan magas haveromnak 20cm, egy másik két évvel idősebb fél fejjel magasabbnak pedig 9cm. Semmi összefüggés nincs közte
máj. 8. 01:09
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, te végtelenül szánalmas vagy. Francért hitegetnéd szegény csávót?

Már bocs, de ez totálisan megalázó a srác szemszögéből. Főleg hogy valószínűleg nem vagy te sem lehetsz valami nagyon kapós, mivel ezen gondolkozol, hogy akinek konkrétan a külseje inkább taszító számodra, de a farka miatt lefeküdnél vele. Nem állnak sorba a pasik, ez 100%.

Szóval előbb gyakorolja egy kis önkritikát.

máj. 8. 06:52
 16/33 A kérdező kommentje:
Ja ez engem nem érdekel hogy Te látatlanban mit gondolsz. Nagyon messze vagy a valóságtól
máj. 8. 07:43
 17/33 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem elég sokat elárul az is, hogy mindamellett, hogy tényleg egy olyan srácra szánsz időt, aki nem tetszik, hogy mellette gyakorin lógsz.

Valóban csodásan nézhetsz ki. 😅

Saját magad alatt vágod a fát és járatod le magad, mindamellett hogy egy szerencsétlen srácot lelkileg rommá törnél, csak azért mert szánalmas módon túlgondolod magad és túlontúl nagy az egód a semmire.

máj. 8. 09:50
 18/33 A kérdező kommentje:

"Szerintem elég sokat elárul az is, hogy mindamellett, hogy tényleg egy olyan srácra szánsz időt, aki nem tetszik, hogy mellette gyakorin lógsz."

Hallod nehogy a pszichiátrián köss ki egy kérdés miatt. 😀

Savanyú a szőlő úgy látom. 😀

máj. 8. 09:57
 19/33 anonim ***** válasza:
70%

Nekem csak azt mond meg, hogyha nem tetszik a srác, hogyan működik a kémia?

Hogyan fogsz felizgulni testileg?

Vagy az mindent megold, hogy nagy a farka? Ha a teste nem is tetszik?

máj. 8. 10:11
 20/33 A kérdező kommentje:
Rendben, elmondom. Még mielőtt kritikát kapnék megint a külsömről, szeretném leszögezni,hogy 2 komoly párkapcsolatom volt már, külsőre a legleg kategóriából. Az egyik 7, a másik 3 évig tartott,mindkettő önimádó volt. Most van ez a srác,aki végre olyan más, és olyan értékes belső tulajdonságokkal rendelkezik,nagyon kedves,előzékeny, tisztelettudó, nagyon tetszik. És így valahogy eltörpülnek a külső szépséghibái.
máj. 8. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!