Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derítsem ki mekkora a pénisze?
Megismerkedtem valakivel, tök jó fej,aranyos,kedves pasi, viszont nem tetszik. Egyszerűen nem lehet mást mondani rá,eléggé csúnya. De ez még nem is lenne annyira zavaró, mert tudom,nagyon szeretne, én nagyon tetszem neki. Semmi nem volt még se csók,semmi intim,és nem is szeretnék. Abban az esetben lehet szó róla,ha tudom hogy nagy a farka. Sajnos már nem férne el az előnytelen külseje mellett hogy még a szex is rossz vele
Hogy lehetne kideríteni,mekkora van neki?
"A jó szex nemcsak a méreten múlik."
Így van... nem csak. De a többire megtanítom

Kérdező, te végtelenül szánalmas vagy. Francért hitegetnéd szegény csávót?
Már bocs, de ez totálisan megalázó a srác szemszögéből. Főleg hogy valószínűleg nem vagy te sem lehetsz valami nagyon kapós, mivel ezen gondolkozol, hogy akinek konkrétan a külseje inkább taszító számodra, de a farka miatt lefeküdnél vele. Nem állnak sorba a pasik, ez 100%.
Szóval előbb gyakorolja egy kis önkritikát.

Szerintem elég sokat elárul az is, hogy mindamellett, hogy tényleg egy olyan srácra szánsz időt, aki nem tetszik, hogy mellette gyakorin lógsz.
Valóban csodásan nézhetsz ki. 😅
Saját magad alatt vágod a fát és járatod le magad, mindamellett hogy egy szerencsétlen srácot lelkileg rommá törnél, csak azért mert szánalmas módon túlgondolod magad és túlontúl nagy az egód a semmire.
"Szerintem elég sokat elárul az is, hogy mindamellett, hogy tényleg egy olyan srácra szánsz időt, aki nem tetszik, hogy mellette gyakorin lógsz."
Hallod nehogy a pszichiátrián köss ki egy kérdés miatt. 😀
Savanyú a szőlő úgy látom. 😀

Nekem csak azt mond meg, hogyha nem tetszik a srác, hogyan működik a kémia?
Hogyan fogsz felizgulni testileg?
Vagy az mindent megold, hogy nagy a farka? Ha a teste nem is tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!