Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszabb távon lehet probléma a keményebb análból?
Kövér vagyok szóval a szexben sokszor sokkal bevállalósabb vagyok hogy kompenzáljak úgymond, persze emelett sub a természetem is, szóval élvezem is az alárendeltséget. Ebből fakad hogy sokszor elég vad, és fájdalmas análban van részem, amit a fájdalom ellenére élvezek is. Eddig maximum pár napig kellemetlen volt még utána.
N

Arra használod amire való? Ha rendes wc használat után éreznél fájdalmakat mennyi idő múlva gondolnád, hogy talán nem egészséges valami?
Á hagyd csak irigy vagyok a dominádra, hogy alaposan megdughat :P F.

3#
nincs jelenleg állandó partnerem, de mindig domináns férfiakkal ismerkedem

Szerintem egyéni adottságoktól függ ez is.
Mi szadomazó okán, fájdalom okozására használunk eszközöket, eltelt 20 év alatt nálunk semmiféle negatív nem történt funkciót tekintve se női, se a férfi oldalon. Megnőtt(literes befőttes üveg belefér) megrősödött.
De ez nem jelenti, hogy neked nem okoz problémát. Egyet tehetsz. Figyelj a tested jelzéseire, ha ragaszkodsz az anál játékhoz.

Az exem is ilyen volt, mint te kérdező. Szerette ha keményen szétdugom a fenekét.
2éven át volt heti 2 anál szex, általában 20perc, de volt hogy 1óra is, a végére már érezhetően könnyebben kitágult már a behatolásnál, egészségügyi problémája, pl aranyér nem lett belőle
Egyszer lett egy sérülése, ami vérzett neki 1hétig. Akkor hanyagoltuk a dolgot egy pár hétig.

Hogy én szingli pasiként miért nem találok soha ilyen nőt,mint Te,kedves kérdező hölgy!?
Pedig nagyon vágynék rá...

"Kövér vagyok szóval a szexben sokszor sokkal bevállalósabb vagyok hogy kompenzáljak úgymond"
Ez de szégyen! Ne azért legyél bevállalós, mert dagadt vagy, hanem mert élvezed... De hát írtad, hogy sub vagy, tehát gondolom ez neked lelki dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!