Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kihasznál egy lány és élvezem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasznál egy lány és élvezem, de nem szeretném, mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
A történet röviden, 26 éves vagyok, van egy ismerős lány, aki 16 éves, eleinte jó fej volt, sokat beszélgettünk, de rájött, hogy szubmisszív vagyok és annyira rájött, hogy anyagilag kezd kihasználni, de okosan lépésről lépésre járt túl az eszemen és már abban voltam, hogy már 3 hónapja fizetek neki folyamatosan és totálisan élvezem, ahogy bánik velem meg mindent és a múlt hónapban már a fizetésem felét is odaadtam neki és azt mondta, ebben a hónapban az egészet kell odaadjam és majd ő ad nekem zsebpénzt, de én ezt nem szeretném, mit tudok ellene tenni?
máj. 15. 23:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerüen csak megmondod neki: Kac-kac, kukac!
máj. 16. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sub vagy és lényegében élvezed ezt a szitut, sehogy. Minden esetre ügyes a kiscsaj😂
máj. 16. 06:39
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

De legalább keféled a torkát és beleélvezel? Mert ha ezt mindennap megteszed akkor végülis van egy remek feleséged. Ha csak minden héten kétszer, akkor van egy drága qrvád. Ha egyszer sem, akkor idióta lehetsz. Ha egyiket se akarod, akkor ne add oda a pénzed.

Vagy miért van ebben a kategóriában a kérdés?

máj. 16. 07:17
 4/13 anonim ***** válasza:
#3 fogadok nem vagy nős :))
máj. 16. 09:39
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem van egy remek feleségem☝️☝️
máj. 16. 09:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért szexuális kategória, mert szexuálisan felizgat ahogy kihasznál.
máj. 16. 10:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező de van bármi testiség dologban? vagy csak lenyúl és kész?
máj. 16. 10:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet megmenteni aki nem akarja hogy megmentsék.

Szóval alapvetően ez a te döntésed hogy belemész, vagy nem.

Neked kell lejönnöd a "függőségedről", önerőből. Viszont téged ez izgat, neked ez "jó". Így nehéz lesz.

máj. 16. 10:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell hagyni csak 16 éves a csaj, de roppant tehetséges lehet ha ilyen ügyes, hogy dugás nélkül folyamatosan húzza le rólad a lóvét 😅
máj. 16. 10:36
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha élvezed hogy lenyúlja a fele fizud gondolj bele mennyire fogod élvezni ha mindet odaadod. A teljes kihasználtságot. Örülj, hogy odaadhatod neki és köszönd meg neki, hogy ad zsebpénzt.

33L

máj. 16. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!