Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szóltok ahhoz, hogy nem a 18-21 centis nagy farok az átlag mint ahogy ti próbáljátok beállítani?

válasza:

válasza:EZ pont olyan mint a nők melle vagy a punci .
Ha tetszik a nő akkor mindegy milyen neki.
Kicsi vagy nagyobb a melle, és a punci is szőrös vagy csupasz.
A nők ezen többet aggódnak míg ezek szinte nem is érdeklik a férfiakat.
Persze szélsőséges esetek vannak mindkét dolognál.

válasza:

válasza:13 ból a lènyeg lemaradt.
Azt mondta,kíváncsi mekkora volt benne. Vagy hogy mekkora fèr be neki...Utólag kérdőjeles a hűsège.

válasza:

válasza:Mindenki meg tudja találni szerintem a párját nagyon sok nonek van kicsi huvelye és tul szuk akik a kisebb méretet kedvelik kifejezetten, a nagy tobbségnek amugy at átlagos méret jon be ami a 14-16 cm mert maga a huvely is a tubbségnek egy atlagos befogadoképeségel bir valamint ez egy izom is ami azert tűgul szukul és lehet vele szoritani
Nem szabad szerintem általánositani , Nekem eléggé tág huvelyem van és nekem a nagyobb méret jon be de ezzel a vágyammal jol tudom hogy nem az átlagos igényeket képviselem hanem pont hogy a kevésbé jellemzo kategoriaba tartozom

válasza:#11-12
Maximális egyetértésem mindkettőtöknek, ment is a zöld, de valamit nem vesztek figyelembe, ami legalább ennyire fontos, és ha akarjuk, ha nem közbeszól, és ez az egó. Minden férfi akkor érzi magát jól, ha a saját teste kiállja más férfiak testével az összehasonlítást. A méricskéléseket ez is katalizálja, nem csak az, hogy megfelelek-e a nőknek. Minél nagyobb a dákó, elvileg annál nagyobb király vagy a férfiak közt is. A többi férfi elismerően viszonyul ahhoz, akinek nagy van, mint ahogy azokhoz is, akiknek nagy bicepszei vannak. A dolog tudatalatt működik, hiába érjük fel ésszel, hogy nincs akkora súlya a dolognak a szexben, pláne egy jól működő párkapcsolatban, de ezen változtatni nem tudunk. Így vagyunk kódolva.

válasza:

válasza:

válasza:A pirosat nem tőlem kaptad, én csak válaszoltam. Egyébként az ego hogy lehet, hogy ennyire szelektív? Szerinted? Erre próbáltam rávilágítani, nem arra, hogy nyomd el. Amúgy, ha elolvasod a kérdést, akkor látod, hogy pont amiatt háborog a FÉRFI kérdező, hogy a NŐK miért úgy állítják be, hogy a 18-19 az átlag. Tehát most a válaszodból is kiderül, hogy egyáltalán nem nekünk, nőknek kell nagy, hanem ti csináltok magatoknak problémát feleslegesen. Az ego miatt.
Kérdező, ezt egymás közt verekedjétek le, a nőket hagyjátok ki, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!