Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit szóltok ahhoz, hogy nem a 18-21 centis nagy farok az átlag mint ahogy ti próbáljátok beállítani?
okt. 28. 23:20
21/44 anonim 

válasza:

válasza:Mindegy, minek pofátlankodok be egy olyan kérdéshez, ahol eleve a csajokat kérdezik. Csak magamra vethetek. Nem fog előfordulni többet. Úgyse lényeg, hogy tisztuljon a kép, csakhogy újra és újra pörögni lehessen rajta.
23/44 anonim 

válasza:

válasza:#17. Nőknèl a mell méret hatványozottan ilyen, azt meg hamarabb meg is lehet látni. Sok nő (lány) azt gondolja a nagyobb mell vonzóbb. Szinte szófordulat a szőke nagymellű nő. Nekem (saját !!!) tapasztalat a nagy mell kicsomagolás után sokszor nem olyan vonzó mint kèt zsömlécske.
24/44 anonim 

válasza:

válasza:Saját tapasztalatot tudok mondani csak, nincs annyi!
16-17 az átlag aki többet mond az kamuzik.
Nem kérek privátot!
Aki küld azt ide bemásolom. XD
25/44 anonim 

válasza:

válasza:Az igaz, hogy az átlag 16-17 körül lehet ( mint ahogy fentebb írták) de nyilván van olyan, akinek nagyobb. Az átlag feletti.
Nem jelenti azt hogy kamu volna.
26/44 A kérdező kommentje:
A 17 cm nem átlag, hanem átlag feletti. Ezen kívül is meg lehet nézni bármilyen kutatást, és a 17 centi mindenhol nagyobb mint az átlag.
nov. 9. 12:10
27/44 anonim 

válasza:

válasza:"Saját tapasztalatot tudok mondani csak"
Nem kutatást néztem és nem mértem meg minden pasinak.
28/44 A kérdező kommentje:
A 25-ösnek szólt a válaszom.
nov. 9. 12:18
29/44 anonim 

válasza:

válasza:Sokan hazudják 16-17 nek kozben 11 centis.. igy mar ki is jon az az atlag.
30/44 anonim 

válasza:

válasza:Párat a telefonomhoz mértem annál picit hosszabbak. Iphone 14 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!