Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aszex vagy valami más?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

De La Cruse kérdése:

Aszex vagy valami más?

Figyelt kérdés

Minek lehet nevezni azt amikor a nő veri a párját, megerőszakolja felcsatolható eszközökkel és akkor boldog ha a másik kínjában ordít vagy könyörög?

Persze az orgazmus nem jön létre a hölgy részéről kegyetlenkedés nélkül.

okt. 29. 07:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szadista!
okt. 29. 07:49
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

??? Nem tudom az aszexualitás hogy jön ide, amit leírtál az szadizmus. Szexuális izgalom akkor hogy ha fizikai fájdalmat, szenvedést okoz a partnernek.

Az aszexualitás annyit jelent hogy az adott személy nem vonzódik szexuálisan senkihez, egyik nemhez sem. Elég sok minden tartozik ide és van több típusa is, de ennyi a lényege, nulla szexuális vágya van mások iránt, esetenként taszítja is a szex, de ez nem szabály. Szóval, pont ellentéte annak amit leírtál.

okt. 29. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:

2/2

A szexualitásra nem minden együttlétkor kerül sor és ha igen akkor sem biztos, hogy orgazmussal végződik valamelyik fél részéről.

Ha van olyan időszak amikor együtt lét van de szex hat éve nem volt az szerintem kapcsolódik az asszexhez is.

Lehet, hogy egyébként több összetevős.

okt. 29. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően egy aszex is szexelhet csak ritkább illetve a szexuális vágynak libidóhoz van köze, nem a vonzalomhoz, gyakran keverik mint ahogy #2-es is belefutott ebbe bár jót írt úgyhogy gondolom csak nyelvbotlás.

Amit te felvázoltál itt nekünk annak viszont semmi köze hozzá, az ugyanúgy szadista mindegy mit milyen gyakran csinál.

okt. 29. 12:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez már inkább ilyen domina effektus, bdsm es beütésű.

Nem aszexuális.

okt. 29. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább egyszerű szadizmus
okt. 29. 16:43
 7/11 gabor49 ***** válasza:
100%
Na ilyen csaj kéne nekem 53/f
okt. 30. 14:35
 8/11 A kérdező kommentje:

5/7

A szexnek csak az imitálása van meg nagyon ritka esetben jut el valamelyik fél az orgazmusig.

A hölgy kielégülése nem feltétlenül velejárója a szex imitálásának hanem inkább a szenvedés okozásának és nem is feltétlen velejárója annak sem.

A férfi kielégülése pedig a saját kínzására való további ok és az ejakulálodott örökítő anyaggal való játszadozás.

Felnyalataással szembe köpéssel vagy szájból szájba köpéssel.

Szexuális vonzódás nincs a férfi iránt a nőben mégis van kielégülés ami nem kötődik a szexuális aktushoz.

okt. 31. 07:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Persze van ilyen is, én pl aszex de szadista domként hasonlóan élem meg, és nagyon élvezem, ha a másiknak tetszik, amit csinálok legyen szó fájdalom vagy öröm okozásáról, még ha nem is találom a másikat szexuálisan vonzónak hanem pl esztétikailag. Viszont ez általánosan nem elmondható minden platonic playes emberről, aki ilyeneket csinál, egyszerűen én csak pont ilyen dolgokat szeretek. Attól még az ilyen érdekeltségű emberek bármilyen más beállítottságúak is lehetnek.

F/29

okt. 31. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezt inkább idiótának hívják
okt. 31. 21:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!