Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Élvezés nélkül folyt már ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élvezés nélkül folyt már ki valakinek sperma?

Figyelt kérdés
Tegnap este történt elsőnek olyan velem, hogy már 3 napja nem rántottam rá. Minden nap húzogattam kicsit, de mindig meg zavartak telefonon így utána nem is folytattam. Aztán tegnap már nagyon jó lett volna könnyíteni magamon ezért újra elővettem. Lassú húzogatás közbe folyt ki a sperma időközönként. De nem élveztem el és rengeteg jött (sima átlátszó volt és nem pisi). Ezután pár percre rá jött az a bizonyos érzés és valami hihetetlen adag sperma jött ki belőlem. Ilyen sok termelődött pár nap alatt? Másnak volt már ilyen?

okt. 30. 07:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Hat ha napok óta nem volt semmi és már annyira fel vagy húzva előfordul hogy a legapróbb ingertől is el élvezel . És igen olyankor nagyobb adag jön. Én is jártam már így nem is egyszer pl mikor elmentem masszőrhöz ( ráadásul anyám ismerőse , 58 éves hölgy ) és mikor a combom belső felénél járt egyszerűen el élveztem a gatyában szégyen nem szegény .
okt. 30. 07:22
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Hallod te gyerek ez 18+ kategória
okt. 30. 07:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezért van szexualitás kategóriába
okt. 30. 07:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a sima folyást szeretném elérni. 12 napja nem volt orgazmusom, de még nem jött.
okt. 30. 07:51
 5/11 A kérdező kommentje:
És előző napokba izgattad magad?
okt. 30. 08:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden nap vannak időszakok amikor áll mint a cövek, de külön izgatni nem szoktam magam, mert akkor tuti nem bírnám idàig.
okt. 30. 08:17
 7/11 Jacobs2 ***** válasza:
Szerintem az átlátszó ami jött elsőre az előnedved volt :)
nov. 5. 14:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Prosztata masszázs közben "csak folyik".
tegnap 03:11
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as!

De szeretném ezt átélni egy nőtől(nyugi,pasitól meg undi,hetero vagyok),de sajnos nincsen ilyen nő,aki akár ezt is megtenné nekem!

Egy szingli férfi

tegnap 04:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem egyszerű ,de lehet találni olyan nőt aki szívesen "kényeztet".

tegnap 05:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!