Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalon mennyi esélyem van olyan pasit találni aki megujjazna de többet nem akarna?

válasza:Szerintem itt is elárulják a pasik a korukat ha érdekel és még képet is mutatnak szívesen.
Legalábbis ha magamból indulok ki.

válasza:Szerintem simám, ha előre tisztázod.
Akár itt is.
Sokan szeretnek csak adni.

válasza:Igazából csak önrehab miatt lenne rá szükség traumából adódóan, így mást tényleg nem szeretnék, még azt is el tudnám képzelni hogy fizetek😅 Magával az oldallal pedig rossz tapasztalatom van, azért nem szeretnék innen próbálkozni. Meg nekem aligha éri meg beletenni azt az energiát amíg írok 15-20 férfinak, és megtalálom a legszimpatikusabbat, ne haragudjatok!
18 vagyok, bár kétlem hogy számít bármit is

válasza:16# pedig itt is találhatsz normális férfit erre, és máshol sincs garancia erre.
Aki ilyet bevállal, az intelligens, megfelelő önkontrollal rendelkező személy lehet csak. Ahhoz pedig kell rutin, stb.
Írj, ha gondolod, amúgy is kíváncsi vagyok ennek az egésznek a hátterére.

válasza:

válasza:

válasza:Szívesen megujjazlak, ha ez a vágyad.
Ehhez kell egy 10 percnyi csevegés, s mivel tiszta, mit szeretnél, e cél szerint vállalom. Semmi más, csak ujjazás.
Írj, ha gondolod!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!