Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Társkereső oldalon mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon mennyi esélyem van olyan pasit találni aki megujjazna de többet nem akarna?

Figyelt kérdés

okt. 31. 01:30
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem itt is elárulják a pasik a korukat ha érdekel és még képet is mutatnak szívesen.

Legalábbis ha magamból indulok ki.

okt. 31. 03:34
 12/46 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem simám, ha előre tisztázod.

Akár itt is.

Sokan szeretnek csak adni.

okt. 31. 04:30
 13/46 anonim ***** válasza:
30%
Küldök én amit kell kép cím
okt. 31. 04:43
 14/46 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el
okt. 31. 05:02
 15/46 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem sok. Magamból indulok ki. Én szívesen megujjaználak, de egy kis kézimunkát elvárnék cserébe, és ez ugyebár "több". Ha a szexre gondolsz mint "többet akar" akkor jóval nagyobb az esélyed. Ha gondolod írj, és cserélhetünk képet. Puszi 😘
okt. 31. 06:01
 16/46 A kérdező kommentje:

Igazából csak önrehab miatt lenne rá szükség traumából adódóan, így mást tényleg nem szeretnék, még azt is el tudnám képzelni hogy fizetek😅 Magával az oldallal pedig rossz tapasztalatom van, azért nem szeretnék innen próbálkozni. Meg nekem aligha éri meg beletenni azt az energiát amíg írok 15-20 férfinak, és megtalálom a legszimpatikusabbat, ne haragudjatok!

18 vagyok, bár kétlem hogy számít bármit is

okt. 31. 06:21
 17/46 anonim ***** válasza:
0%

16# pedig itt is találhatsz normális férfit erre, és máshol sincs garancia erre.

Aki ilyet bevállal, az intelligens, megfelelő önkontrollal rendelkező személy lehet csak. Ahhoz pedig kell rutin, stb.

Írj, ha gondolod, amúgy is kíváncsi vagyok ennek az egésznek a hátterére.

okt. 31. 06:39
 18/46 anonim ***** válasza:
5%
Nem lesz ilyen. Hazudni fognak, ahogy sima ismerkedésnél is teszik. Persze persze, megujjazlak így úgy. Aztán ha ott vagytok kapsz egy 2 perces durva ujjazást + még a végén megerőszakol. Szerintem erre nem fogsz találni partnert.
okt. 31. 06:50
 19/46 anonim ***** válasza:
11%
Nagy benne a kockázat. Túl tapasztalatlan vagy, símán mellényúlhatsz a választásnál. Egyszerűbb lenne egy jó/megbízható fiú havert vagy barátnőt megkéri rá, "terápiás jellegel".
okt. 31. 06:57
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

Szívesen megujjazlak, ha ez a vágyad.

Ehhez kell egy 10 percnyi csevegés, s mivel tiszta, mit szeretnél, e cél szerint vállalom. Semmi más, csak ujjazás.

Írj, ha gondolod!

okt. 31. 07:18
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!