Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Társkereső oldalon mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső oldalon mennyi esélyem van olyan pasit találni aki megujjazna de többet nem akarna?

Figyelt kérdés

okt. 31. 01:30
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Kérdező, ha valaki, akkor ez a srác. Ismerkedjetek meg sztem.

okt. 31. 13:01
 32/46 anonim ***** válasza:
0%
Megértem, hogy mi a helyzeted, s mit szeretnél. Szívesen segítek, hogy felfedezd ezt a világot, türelemmel, lassan, rád figyelve. A többi rajtad áll: ha írsz, adsz egy esélyt.
okt. 31. 13:27
 33/46 anonim ***** válasza:
Én szívesen vállalom ha gondolod irj rám gyengéd vagyok
okt. 31. 13:58
 34/46 anonim ***** válasza:
33%
Lehetetlen. Mert ahhoz, hogy vki "megujjazon" találkoznotok kell. Kell a bizalom, ami ugye nem egyszerű. Ha nem impotens fel fog neki állni, ha feláll neki akarni fog vele vmit csinálni. Te fekszel, nincs rajtad bugyi, neki merevedése van...vmit neki is csinálni kell ..szal ez qrvára nem egyszerű. Szerezz be egy plüss állatot, és próbáld azzal elérni amit el szeretnél érni.
okt. 31. 17:13
 35/46 anonim ***** válasza:
Lehetetlent kérsz. Sokuk az utcán télikabátos nők láttán sem bírnak magukkal, akkor könyékig egy nőben? Tuti ráderőszakolja magát, vagy rádveri. Te vesztes pozícióban vagy és leszel mindig.
okt. 31. 17:50
 36/46 A kérdező kommentje:

34-35

Amilyen csúnyán fogalmaztál, annyira érzem azt hogy igazad van, valójában félek is az ilyen helyzettől, úgyhogy lehet lemondok minden kétszemélyes szexualitásról. Legalább is egy pár évig.

okt. 31. 18:29
 37/46 anonim ***** válasza:
#36 ebben igazad van, mert ez a fajta szexualitás nem működőképes
okt. 31. 19:05
 38/46 anonim ***** válasza:
#36! Pár évig? Hülyeség! Rengeteg örömtől (orgazmustól) fosztod meg magad pár év alatt!
okt. 31. 19:09
 39/46 A kérdező kommentje:

38,

Ezen nem problémázom, addigra talán lesznek nagyobb gondjaim a traumáimnál és túl leszek rajta

okt. 31. 19:18
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
#39 írtam pv-t, tudom nem akartad, csak úgy mondom. Traumák meg nem kellenek. Szeresdd magad!
okt. 31. 19:34
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!