Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak elégedettek vagytok a péniszetek hosszával?
Figyelt kérdés
okt. 31. 08:51
11/37 anonim 

válasza:

válasza:Elégedett,de sokszor a mérete és a vastagsága már ,,hátrány”. Megfelelő technikát kellett hozzá kifejlesztenem, és így a hölgyek élvezik.
12/37 anonim 

válasza:

válasza:13 centi és elégedett vagyok vele. Összes partnerem is elégedett volt vele.
13/37 anonim 

válasza:

válasza:Az enyém megvan a szeméremcsonttól mérve 18 cm, kerülete 16 cm, és nem is kell nagyobb.
14/37 anonim 

válasza:

válasza:22/6 centis, vazelinnel feltöltve azért ilyen vastag. Elégedett vagyok vele.
15/37 anonim 

válasza:

válasza:Erről a vazelinos feltöltésrő elég rosszakat olvasok, a saját zsírral való vastagítást ajánlják inkább helyette. Vagy mindegy?
17/37 anonim 

válasza:

válasza:#10 a hossz se? 🤣 akkor mi függ össze a funkcionalitással egy fxsz esetén ?
Csak hogy végre megtudjam és akkor hátha én is mester leszek az ágyba
18/37 anonim 

válasza:

válasza:Igen jobb a saját zsír, de annó a börtönben csak ez a technológia volt elérhető és kivitelezhető a zárkában.
19/37 anonim 

válasza:

válasza:Tinikoromban és zöldfülű csikóként rengeteget aggódnak miatt, azóta kinőttem a dolgot és pont jó a mérete :)
20/37 anonim 

válasza:

válasza:#19
Hogy egy klasszikust idézzek, ezt nem láttuk jönni.:)
A rabok a böriben a farkat vastagítanak????-:D
Ha lehet most még kiváncsibbá tettél. Hogy történt, és miért, és hogyan?
Ha nem publikus megértem, esetle privátban megírhatnád, persze csak ha elmondanád valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!