Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj lehet velem?
25 éves vagyok. Nem szeretném magam felcimkézni,de a nőkhöz jobban vonzódom. Pasihoz életemben egyszer vonzódtam, de szerelmes csak nőbe voltam/vagyok jelenleg is. De nem is ez a lényeg.
Sokkal nagyobb a libidóm, mint a partneremnek. Néha már úgy érzem, hogy egészségtelenül nagy.
Nem minden nap tudunk találkozni, de nekem szinte minden nap szükségem van az orgazmusra.
Van, hogy egy nap kétszer is el kell menjek, hogy megnyugodjak.
Legutóbb elképzeltem, hogy megdugom a barátnőmet felcsatolhatóssal, de képzeltem már el fordított helyzetet is, mindkettő izgat. Ezt most csak azért írom le, mert megfordult bennem a kérdés, hogy lehet nő létemre sok bennem a tesztoszteron? Olyat is képzeltem már el, hogy pasi vagyok és megdugom a barátnőm...
Egyébként, nőnek érzem magam, csak a szexben sokféle fantázia izgat. Szóval, a kérdésem arra irányul, hogy lehet valami hormonproblémám van? Nem szeretnék a páromnak se kellemetlenséget okozni, hogy szinte állandóan csinálnám, neki kisebb a libidója.

válasza:A magas női libidó a szexuális vágy intenzív érzése, amely hormonális (ösztrogén, tesztoszteron), életmódbeli és érzelmi tényezők együttes hatására alakul ki. Az egészséges alvás, a rendszeres testmozgás, a stresszkezelés, az egészséges táplálkozás, a káros szokások elkerülése és a partnerrel való jó kommunikáció mind hozzájárulhatnak a magas libidóhoz.
AI
Szóval teljesen egészséges vagy
ÉN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!