Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hol, hogyan futnak bele élőben olyan helyzetekbe, hogy valaki pénzt ajánl nekik szopásért?
Figyelt kérdés
Olyanról olvastam már, hogy buliban előfordult, de azon kívül? Plázában nincs rá lehetőség, utcán aligha állítják le... szóval ha tényleg létezik, hogyan kell ezt elképzelni?nov. 1. 18:13
2/6 A kérdező kommentje:
Mondom élőben. Ahol nem előre megbeszéltek szerint van, egyszerűen valaki beállít ilyen kérdéssel.
nov. 1. 18:22
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem volt már több nő innen az oldalról is akiket támogattam. Viszont élőben biztos, hogy nem mennék oda nőhöz ilyennel. Egyrészt nincs is értelme, másrészt meg parasztság. Szerintem nem is nagyon létezik ilyen már a mai világban.
F
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Konkrétan ilyesmi nem létezik.Viszont olyan előfordul, hogy pénzes középkorúak, papák megkörnyékeznek szép nőket, és nyilván tudják, hogy ezért keményen perkálni kell majd, de nem ellenszolgáltatás nélkül tenné ezt meg.Hanem mondjuk szopásért, szexért cserébe.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Gyakorlatilag bárhol belefuthat ilyenbe egy nő.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!