Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, kinek mi a kedvenc póza? Nektek mi számít vonzónak egy nőben? A striák a hason kiábrándítóak számotokra? 37 éves anyuka

válasza:Azért annak is vannak fokozatai,hogy mennyire striás.
Egyébként nekem a punci után a kedvencem a has a női testen. Szóval lehet, hogy kiábrándító lenne.
37/f

válasza:

válasza:

válasza:Az egész nő együtt, ahogy mozog ahogy néz, ahogy bánik másokkal velem. Külsőre sportos természetes. Stira, sebhelyek, ráncok az élet nyomai, rajtam is vannak nem zavarnak.
Kv

válasza:Engem kifejezetten izgat az enyhe stria, narancsbőr pl combon, fenéken.
Hason a piros, erős nem annyira tetszik, de nem zavar.
Kedvenc póz a kutyapóz, de más helyzetek is izgatóak. Ha pl konyhában kapom el a partnert, akkor akár előre döntve a pultra, de a földön 4kézláb is lehet izgató.
Anyukáknál meg attól is függ milyen teste van és milyen önbizalma, azért eléggé lehozó tud lenni, ha nem akarja a melltartót levenni, vagy takargatja a hasát. Sokkal izgatóbb, ha mosolyogva beleül és markolhatom, simogatom, meg ha nem kell visszafogni magamat ilyen téren :)

válasza:

válasza:Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!