Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami izgat, de sosem próbálnád ki?

válasza:

válasza:Ilyen maximum akkor fordulhatna elő nála, ha ami izgatna, az törvénytelen lenne. De mivel ilyen dolog nincs nálam, ezért mindent kipróbáltam amit akartam.
Számomra tök furcsa ilyeneket olvasni, hogy valakit izgat valami, de nem akarja kipróbálni. Miért jó az embereknek, hogy a saját maguk börtönében élnek?
F

válasza:

válasza:Egyetlen ilyen van. Még régen, talán a '90-es években tiniként olvastam egy szexújságban egy hirdetést. Egy tűzoltó brigád kibérelt egy nyaralót, és oda kerestek vállalkozó kedvű hölgyet/hölgyeket.
Ez a fantázia becsípődött, velem is maradt. Nagyon szívesen mentem volna egyetlen nőként egy ilyen nyaralásra. Sokszor bevillant, hogy mi mindent is csinálhattunk volna..
Nem vagyok prűd és nálam nincs tabu, de a lehetőség nem jött:)
Azóta férjhez mentem, van két gyerekem, és elmúltam 40.
Minden más perverziómat kiéltem és kipróbáltam. Ezen kívül.

válasza:

válasza:

válasza:Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!