Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány nagyfarkú van itt?
Figyelt kérdés
Egy korábban megjelent kérdésnek szeretném az ellentétjét kitűzni.
Írj ha minimum 16 cm.
Írd meg hány éves vagy, mekkora, hány nővel szexeltél és esetleg, hogy milyen tapasztalatod van vele.
nov. 4. 20:44
11/20 anonim 

válasza:

válasza:17-18centi, de nagyon vastag. 3 eddig. 47f
12/20 anonim 

válasza:

válasza:28 múltam
18 hosszú és 5 vastag
63 nővel voltam, 38 transzival és 1 férfival.
Van akinek fáj de egy tuti, ha dickpicet küldtem sokan arra már jöttek.
Párkapcsolatban élek így nem érdekel most más.
13/20 anonim 

válasza:

válasza:25 f
20cm hossz
15 cm kerület
Eddig 4 nővel
14/20 anonim 

válasza:

válasza:20/6-os.42 vagyok,nem szàmolom,de mindig hatalmas élvezetet okozott,volt aki tartott picit tőle,de aztàn egy squirtnek köszönhetően megőrül érte.☺️
15/20 Jacobs2 

válasza:

válasza:16/6 (igen, lemértük :) ) elég sok partner. ;) (télnyleg nem tudom, nem számoltam) És nem akarok nagyobbat, eddig mindenkinek jó volt. A szűknek bőőőven elég, de még örömet szerez a tágabbnak is. Amúgy használni kell tudni. 47 vagyok, és nagyon max 18ig mennék fel ha növelni akarnám. Tök elég az enyém.
16/20 anonim 

válasza:

válasza:20 egy nehany centi
30 évesen 4 barátnőm volt hoszabb kapcsolatok
17/20 anonim 

válasza:

válasza:#2
"volt sok nő, aki csak a méretem miatt kezdett ismerkedni velem."
Aha persze. Hagyjuk már a kamu meséket.
19/20 anonim 

válasza:

válasza:18 cm hosszú és 5 cm vastag
Még szűz vagyok és 41🔄 éves
20/20 anonim 

válasza:

válasza:17cm, 5cm vastag, nagy széles makkal. nem számoltam a nőket, nem vezetek listát. meg vagyok vele elégedve.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!