Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért vagytok annyira oda a kutya pózért? Csak abba a pózba érzitek olyan mélyen a faszt? Vagy mi olyan jó benne?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 02:21
1/19 anonim 

válasza:

válasza:Pasiként válaszolok, de nekem az eddigi partnereim mind azt mondták, hogy abban a pózban volt a legkényelmesebb, mert pont jó szögben van minden
2/19 A kérdező kommentje:
Misszionárius vagy amikor a lány van felül, azok mivel rosszabbak?
tegnapelőtt 02:59
3/19 anonim 

válasza:

válasza:azert szeretem mert alarendeltnek erzem magam benne
4/19 anonim 

válasza:

válasza:Próbáld ki.
A kutya amatőröknek is megy.
5/19 anonim 

válasza:

válasza:Kutyába én azért unom mert prostikkal rendszeresen dugtam így mert ocsmány fejük volt. Sokszor hallom csajoktól hogyha ronda a pasi azért szeretik így mert nem liheg az arcukba és a kisebb farokkal is tud jó lenni, a nagy farokkal meg egyenesen remeg a térdük.
6/19 Kv-An 

válasza:

válasza:Nem vagyunk oda érte, nem csináljuk kutyában. Van egy spéci pózunk az a legjobb.An
7/19 anonim 

válasza:

válasza:Jól lehet durvulni, mélyre megy és tudom, hogy szexi látvány a pasinak.
8/19 anonim 

válasza:

válasza:Én azért mert akkor közben nem akar csókolózni. Amúgy kb. mindegy, mert 2 perc alatt elmegy
9/19 A kérdező kommentje:
8# Nem szereted ha csókolnak szex közbe?
tegnapelőtt 10:46
10/19 anonim 

válasza:

válasza:A férjemtől már nem. Van egy kellemetlen szájszaga egy ideje. Hiába jártunk végig többféle orvost, semmi nem segít. Engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!