Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40 éves férfiként újra a 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfiként újra a 20 év körüli nők indítanak be, normális?

Figyelt kérdés

Elértem a 40 éves kort, alapvetően rendezett életem van. Mégis azt veszem észre magamon, hogy újra a fiatal lányok mozgatják meg a fantáziám, mintha csak azt szeretném bizonyítani, hogy még vannak jó éveim és kellek másnak is. Ráadásul ez a korosztály igyekszik is flörtölni velem, ami csak olaj a tűzre.

Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tett? Átvészelte vagy lépett?

nov. 14. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Legyél úriember.

A kisasszonyokat nem illik visszautasítani.

nov. 14. 13:03
 2/12 Jacobs2 ***** válasza:
100%
Engem egész életemben minden nőnek értelmezhető korosztály megmozgatott, és sosem változott. Szerintem egyszerűen férfi vagy és itt nincsen mit átvészelni, ez ilyen :) Az, hogy mit lépsz az meg döntés kérdése, mert a vágyad meglesz. Én személy szerint normálisnak tartom, hogy férfiként egy huszas csajra mozdul a rendszer. Nem fogom azt mondani, csináld sem azt, hogy ne, ezt magadnak kell eldönteni. Szokták mondani, hogy a legszebb férfi kor, én azt tartom, hogy minden korszaknak megvan a maga szépsége. Ennek is :) Én a magam részéről tenném, mert ki tudja még meddig tehetem. Az, hogy bő 10 évet letagadhatok (jobb napjaimon többet) attól még nem ugrott vissza az idő kereke ténylegesen. Mindenesetre nagyon sok fiatal hölgy értékeli az idősebb férfi társaságát (szinte költőien fogalmazva :P ) és nem véletlen, én értékelem a kíváncsiságukat np meg bátorságukat ha flörtölnek/kezdeményeznek. De ez én vagyok. Mindenki maga döntse el (47F)
nov. 14. 13:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Bro' minden korosztálynak bejönnek a 20-as hamvas pipihusik. Már nem gyerek, de még igencsak jó formában van, feszes mindenhol is.
nov. 14. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Persze. Alap.

Ha van pénzed kocsid lakásod akkor simán be is szerezheted a szűk friss puncit

nov. 14. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Normális. Nyugdíjasként nekem is álom, mondjuk 25-27 érdekelne. 🤷
nov. 14. 21:35
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
50 évesen engem is a 30 körüli pasik vonzanak. A korombeliek lelakottak, plöttyedtek, ápolatlanok 95%-ban.És min. 10 évvel látszanak többnek a koruknál.
nov. 15. 07:06
 7/12 anonim ***** válasza:

#6 teljesen jogos az is.

Ahogy írod a 40-50 éves férfiak színvonala katasztrófa míg a 40-es nők elég toppon vannak.

nov. 15. 09:26
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
7, ne általánosíts, kösz.
nov. 15. 10:01
 9/12 anonim ***** válasza:

#8 jó nem általánosítok.

Szépen elkezdem írni a névsort

Aba Albert dagadt

Aba András dagadt

...

Igy jó lesz majd???

🤣🤣🤣🤣 bohóc

nov. 15. 10:10
 10/12 anonim ***** válasza:
7, 9, azért azt próbáld már leírni helyesen, hogy topon...
nov. 15. 22:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!