Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akad itt lány, aki szexelt valaha meleg sráccal, pasival? Sikerült a dolog vagy lelankadt neki?
Figyelt kérdés
nov. 20. 23:32
1/18 anonim 

válasza:

válasza:Meleg srác meg sem próbál nővel szexelni. Ha igen, ő biszex.
2/18 anonim 

válasza:

válasza:Én nem értem miért van ennyi kérdés ebben a témában? Egy melegnek nem áll fel egy nőre.
3/18 anonim 

válasza:

válasza:Én biszex pasi vagyok,
Sokkal több nő szereti a biszex pasikat
Mint bárki gondolná..
43F
4/18 anonim 

válasza:

válasza:#2
Gondolom a kérdező mostanában fedezte fel hogy biszex
5/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem, mert tudom nem akar lefeküdni velem.
6/18 anonim 

válasza:

válasza:#3
És ha egy férfi nővel van akkor annak a nőnek teljesen mind1 hogy biszex vagy nem? Mi okból szeretik jobban? Úgy tudom elképzelni hogy más legyen, ha 2 pasi 1 nő aki szereti nézni ha a 2 pasi is foglalkozik egymással.
7/18 anonim 

válasza:

válasza:De ezt hogy kellene elképzelni, kérdező? A lány tudja a srácról hogy meleg, de ennyire bejön neki hogy mégis bepróbálkozik nála? Vagy a pasi nem tudja magáról hogy meleg, és felsül a lánynál? Vagy hogy jöhet létre még egyáltalán ilyen helyzet?
8/18 anonim 

válasza:

válasza:Meleg vagyok. Voltam már nővel, és fel is állt közben. És mielőtt a sok okoskodó elkezd beszólni, hogy “hurr-durr akkor te biszex vagy”, szeretném leszögezni, hogy nem, meleg vagyok, és esetleg illene utánaolvasni a Kinsey-skálának.
10/18 anonim 

válasza:

válasza:Nem értem, hogy írhatnak olyat férfiak, hogy aki meleg, annak fel sem áll nőre, vagy aki hetero annak fel sem áll férfira. Minden egészséges férfinak feláll pusztán fizikai inger hatására is és el is tud úgy élvezni. Létezik olyan is, hogy nő erőszakol meg férfit. Biztosan van olyan is, aki annyira erős öntudattal rendelkezik, hogy még a fizikai ingereknek is ellen tud állni, vagy akkora az undor, hogy lankadt bír maradni, de azért a többség nem ilyen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!