Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy lány és egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány és egy fiú ismerősöm, akiről kiderült szeret bepisilni. Meglepődtem, mert nem ő az egyetlen ismerősöm aki szereti az érzést. Sok ilyen lány van, aki szereti, vagy véletlen kicsi a világ alapon van kettő ilyen közelebbi ismerődöm is?

Figyelt kérdés

dec. 1. 11:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem inkább az érdekelne,hogy derült ki? Ezekről nem szokás beszélni...
dec. 1. 11:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Elmondom szívesen. 34/F vagyok, és úgy derült ki, hogy beszélgettünk általános dolgokról, meg arról, hogy van-e fura szokása vagy olyan sztory ami fura ciki stb. Nyitásnak elmondtam, hogy egyszer volt egy olyan szitu, hogy egyszerűen nem jutottam el a WC-ig, mert egy autópályán amire félreálltam egy pihenőnél annyi idő telt el, hogy ahogy kiszálltam már el is öntött, ami olyan megkönnyebbülés volt és olyan érzés, hogy egyszer kipróbáltam és azóta szeretem. Erre kiderült, hogy neki is volt ilyen ugyan ez, hogy nem tudott időben odaérni, megtörtént, de az érzés még is rohadt jó volt neki is. A másik ismerősöm, pedig ebből kiindulva azt mesélte a tartogatás izgalmas neki nagyon, egyszer sokáig tartotta, megtörtént, és azóta oda van az érzésért, csak kombinálta, mert utálja a ruháját eláztatni.
dec. 1. 11:52
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
én szeretek. L
dec. 1. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
35%
Èn idcszereem
dec. 1. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Hallottam már erről a fétisről és mivel engem is izgatnak a pisis játékok szexben, így nekem bejön férfi létemre. Nem a bepisilés, de ha csaj csinálná és ott is lennék, akkor izgatna. Meg minden egyéb formája a pisis dolgoknak.

F

dec. 1. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Kamu az egész..
dec. 1. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek bepisilni és két olyan barátnőm volt, aki szintén. A harmadikat el is vettem feleségül :) úgyhogy igen, sok ilyen nő van!
dec. 2. 08:59
 8/13 anonim ***** válasza:
az egyik közeli ismerősöd fiú, nem lány
dec. 2. 09:46
 9/13 anonim ***** válasza:
63%
A volt baràtnöm pelenkàt hasznàt. Ès volt hogy ràm is sdot.
dec. 24. 09:16
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

9: Nagyon irígykedek, bárcsak én is találkoznék ilyen lánnyal (fiú vagyok). Gyakran hordok én is pelust hogy bárhol bepisilhessek, legjobb érzés.

Ő egyébként muszájból hordta vagy saját döntése volt?

dec. 26. 18:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!