Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen váratlan szituációkban láttatok meg véletlenül péniszt?
Figyelt kérdés
Pl fesztiválon vagy strandon, esetleg bulibandec. 20. 21:43
3/12 anonim 

válasza:

válasza:Bizony,nekem is mutatták
Mostmar ertem miért hivnak rovid lecnek
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Látom nem tudsz szabadulni a péniszes kérdésektől. Éhes disznó?😅
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Kondi öltözőben egy 30-as srác levetkőzött és szép húsfarka volt kb 10-12 cm lógva de nagyon bozontos barna fanszőrzettel. Tök jól nézett ki.
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Edzés után zuhanyzóban haverom húsfarkát
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Edzés után láttam én is egy srácnak, majd fel is állt neki, meg is kérdezte, hogy akarod?! Hát, mivel gyönyörű volt, nem bírtam ki és elintéztem neki. Közben én is kivertem magamnak.
10/12 anonim 

válasza:

válasza:úh sok köcsög, szerintem ez a kérdés inkább lányokhoz szólt :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!